Peter Stephens

Regisseur, Acteur

Peter Stephens is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dangerous Orphans

1986 | Actiefilm, Thriller

Nieuw-Zeeland 1986. Actiefilm van John Laing. Met o.a. Peter Stephens, Jennifer Ward-Lealand, Michael Hurst, Ross Girven en Peter Bland.

Met vaart gemaakte actiefilm over drie jongeren die het opnemen tegen een drugsbende en die bende 5 miljoen dollar armer maken. Scenario van Kevin Smith zit niet altijd logisch in elkaar, maar dat zal de liefhebbers van actie een zorg zijn.

Herostratus

1967 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1967. Drama van Don Levy. Met o.a. Michael Gothard, Gabriella Licudi, Peter Stephens, Antony Paul en Mona Chin.

Een dichter die geen succes heeft verkoopt zijn op handen zijnde zelfmoord aan een reclamebureau, maar daarna bedenkt hij zich. Stijlvolle, rake satire waar geen eind aan komt, maar die toch leuk blijft. Bewonderenswaardig ook als je ziet wat je nog kan doen met een klein budget.

Mustang

1959 | Western

Verenigde Staten 1959. Western van Peter Stephens. Met o.a. Jack Buetel, Madalyn Trahey, Steve Keyes, Mit Swift en Autumm Moon.

Het einde van een carrière die zo veelbelovend begon. Jack Buetel, geboren in 1917, werd vermaard als Billy the Kid in THE OUTLAW uit 1943. Er werd echter zo lang met distributie gewacht dat zijn kans om een echte ster te worden kapot werd gemaakt. Tom Gries, later een goed regisseur, bewerkte het boek Capture of the Golden Stallion van Rutherford Montgomery over cowboy Buetel, eens een rodeo-ster die echter met geld had gesmeten en nu verplicht was een baan op de ranch van Keyes en Trahey aan te nemen. Het conflict tussen Buetel en Keyes gaat over een wild paard dat Buetel wil redden en Keyes wil doden. Het paard, Buetel en Trahey gaan een gelukkige toekomst tegemoet. Het geheel is echter zo amateuristisch dat het niet om aan te zien is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Stephens op televisie komt.

Reageer