Michelle Perello

Acteur

Michelle Perello is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Amours singulières

1977 | Drama

Frankrijk 1977. Drama van Alain Nauroy. Met o.a. Michelle Perello, Richard Denis, André-Pierre Chazel, Henry Czarniak en Christine Chanoine.

Een vijftigjarige man, die is verlamd, deelt het huishouden met een jonge seksueel gefrustreerde vrouw. Zij zoekt troost bij zijn zoon uit een eerder huwelijk en bij zijn manusje-van-alles. Deze vier personages komen in deze zich in één ruimte afspelende film met elkaar in botsing. De vijftigjarige en zijn manusje-van-alles plegen zelfmoord. Deze onzinnige film brengt ons terug bij Bernstein, Porte-Riche en consorten. Het zou tragisch moeten zijn maar is alleen maar belachelijk. Ook bekend als LE CRI DU DESIR.

L'Herbe Folle

1976 | Erotiek

Frankrijk 1976. Erotiek van Christian Lara. Met o.a. Michelle Perello, Luc Templar, Chantal Fourquet, Gabriel Pontello en Paul-Clément Devigny.

De liefdesperikelen van een jongen van zeventien tijdens een vakantie aan zee. Mager thema waar ook nog eens slordig mee wordt omgesprongen. Een inconsequente film is het resultaat. Het is niet duidelijk of het nu om de schets van een adolescentie gaat of om een pure pornofilm. Na een aantal films in dit genre heeft deze Antilliaanse regisseur de goede ingeving gehad naar zijn vaderland terug te keren, er de Antilliaanse cinema op te zetten en die van een internationale dimensie te voorzien. Wij willen dan wel zo vriendelijk zijn zijn debuutfilms in Frankrijk te vergeten. Bart Caral is een pseudoniem van Christian Lara. Ook bekend als CORPS BRÛLANTS.

Les demoiselles à péage

1975 | Erotiek, Komedie, Misdaad

Frankrijk 1975. Erotiek van Richard Balducci en Bruno Baldwyn. Met o.a. Monique Vita, René Havard, Max Montavon, Michelle Perello en André Daick.

Panthera (Vita) is een geducht zakenvrouw en de weduwe van een door twee vakgenoten vermoorde oplichter. Zij brengt haar onderneming internationale vermaardheid, na op haar beurt de twee misdadigers uit de weg te hebben geruimd. Het bedrijf exploiteert luxe ingerichte wagens, waarin genoemde 'juffrouwen' vertoeven, die langs de wegen trekken. Een onsamenhangend mengsel van genres met tal van scènes met buitelingen en zeer pikante humor. Ook bekend als LES RAVAGEUSES DU SEXE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michelle Perello op televisie komt.

Reageer