Maribel Guardia

Acteur

Maribel Guardia is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Las Traigo...muertas

1986 | Komedie

Mexico 1986. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Sasha Montenegro en Maribel Guardia.

Omdat een jonge man in financiële problemen zit, besluit hij te trouwen en zijn echtgenote te vermoorden om de levensverzekering op te kunnen strijken. Een waardeloze, nietszeggende komedie.

La Alacrana

1986 | Misdaad

Mexico 1986. Misdaad van José Luis Urquieta. Met o.a. Maribel Guardia, Carlos Ancira en Juan Delaez.

Een vrouwelijke detective is op het spoor van een psychopaat die als laatste misdaad zijn vrouw en vijf anderen wil vermoorden. Allemaal speelden ze in een pornofilm die hijzelf opnam. Heel goede acteerprestatie van de hoofdrolspeelster, bovendien een uitstekende intrige.

El Bronco

1986 | Drama, Sportfilm

Mexico 1986. Drama van Edgardo Gazcón. Met o.a. Valentín Trujillo, Maribel Guardia, Alberto Rojas, Allison Ernand en Bob Copeland.

Een bokser uit een eenvoudige familie wordt verliefd op een rijkeluisdochter. Teneinde zijn geliefde te veroveren, probeert hij op alle mogelijke manieren kampioen te worden, maar een andere, welgestelde, aanbidder van het meisje contracteert enkele vechtjassen om hem een pak slaag te geven. Een in alle opzichten povere film.

Terror y encajes negros

1985 | Misdaad

Mexico 1985. Misdaad van Luis Alcoriza. Met o.a. Gonzalo Vega, Maribel Guardia en Jaime Moreno.

Een vrouw, gehuwd met een bezitterige en onuitstaanbare man, ontdekt bij terugkomst van een afspraak dat haar een beetje vreemde buurman druk bezig is om zich van een lijk te ontdoen. Deze achtenswaardige film mist echter de kracht en de deugdelijkheid van andere films van Alcoriza, de leerling bij uitstek van Buñuel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maribel Guardia op televisie komt.

Reageer