Valerie Breiman

Regisseur, Acteur, Scenarist

Valerie Breiman is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Love & Sex

2000 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2000. Romantische komedie van Valerie Breiman. Met o.a. Famke Janssen, Jon Favreau, Noah Emmerich, Ann Magnuson en Cheri Oteri.

Journaliste Kate (Janssen) moet binnen vierentwintig uur een stuk schrijven over De Ware Liefde. Ze denkt terug aan haar relatie met de neurotische kunstenaar Adam (Favreau). In eerste instantie leken ze niet bij elkaar te passen maar uiteindelijk - te laat - bleek het toch de ideale man. Zo af en toe waagt Famke Janssen (X-Men) een uitstapje van de blockbusters naar de onafhankelijke film. Love & Sex, van de beginnende scenariste-regisseuse Breiman, is zo'n film. Janssen speelt heel aardig, Favreau is nog iets beter, maar het scenario bevat toch teveel lucht om te blijven boeien.

Bikini Squad

1992 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1992. Komedie van Valerie Breiman. Met o.a. Lucky O'Boyle, J.C. Palermo, Becca Rocheford, Clayton Halsey en Maureen Flaherty.

Z.g. komisch gedoe over het maken van een badpakkenfilm. Uitsluitend voor kijkers die nog niet droog achter de oren zijn.

Dangerous Curves

1988 | Komedie, Actiefilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1988. Komedie van David Lewis. Met o.a. Tate Donovan, Danielle Von Zerneck, Grant Heslov, Valeri Breiman en Robert Stack.

Dieptepunt in het ergerlijk en/of stompzinnige tienerfilmgenre. Twee gabbers laten domweg hun Porsche (...) stelen, die zij later als prijsbeest van een schoonheidswedstrijd terugvinden. Uiteindelijk gaan, extreem banaal, twee leuke meiden met de twee ferme knapen letterlijk en figuurlijk in zee.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Valerie Breiman op televisie komt.

Reageer