Simona Mariani

Acteur

Simona Mariani is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Segni particolari: Bellissimo

1983 | Komedie

Italië 1983. Komedie van Castellano en Pipolo. Met o.a. Adriano Celentano, Federica Moro, Gianni Bonagura, Simona Mariani en Anna Maria Kanakis.

Een man met een bijzonder aantrekkelijk uiterlijk kan bijna tot vervelends toe niet ontsnappen aan de grote hoeveelheid attenties van de dames die hij op zijn pad tegenkomt, maar diep in zijn hart geniet hij ervan. Hij staat altijd klaar om zijn charme te tonen en laat dat talent wonderen verrichten. Het spel van Celentano in deze onderhoudende, maar niet bijzondere film is zijn gebruikelijke manisch-komische nummer. Scenario van beide regisseurs, camerawerk van Danilo Desideri.

Razza selvaggia

1980 | Drama

Italië 1980. Drama van Pasquale Squitieri. Met o.a. Saverio Marconi, Enzo Cannavale, Imma Pirro en Simona Mariani.

Marconi en zijn zuster Pirro trekken weg uit Salerno in het zuiden van Italië en vestigen zich in Turijn. Maar ze kunnen niet wennen. Hij roept zijn vriend, die ook uit het zuiden komt maar die zich wèl heeft kunnen acclimatiseren, te hulp. Dankzij hem ontmoet Marconi een meisje, waarmee hij een relatie aangaat. Een niet erg overtuigend sociaal drama, met als centraal thema het verschil tussen het noorden en het zuiden van Italië.

Il casinista

1980 | Komedie

Italië 1980. Komedie van Pier Francesco Pingitore. Met o.a. Pippo Franco, Renzo Montagnani, Bombolo en Simona Mariani.

Pippo Franco in de rol van scenarioschrijver die door een gebrek aan fantasie wordt gekweld. Om geïnspireerd te raken begint hij aan een komedie die op de werkelijkheid om hem heen is gebaseerd, maar een heleboel tegenspoed is zijn deel. Franco is een goede blijspelacteur, die een slechte film van de ondergang kan redden. Dat doet hij ook in deze film. Hij is de Casinista uit de titel, die in een aantal dubbelzinnige en uiterst moeilijke situaties terechtkomt. Zo belandt hij onder meer in een boksring, een ziekenhuis, een gevangenis en zelfs in een terroristencel. Komische situaties genoeg, maar een zwakke regie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Simona Mariani op televisie komt.

Reageer