Simone Blondell

Acteur

Simone Blondell is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Il Castello delle donne maldette

1973 | Horror, Erotiek

Italië 1973. Horror van Robert H. Oliver. Met o.a. Rossano Brazzi, Michael Dunn, Christiane Royce, Simone Blondell en Boris Lugosi.

Er zijn films genoeg die voortborduren op andermans succes, maar zelden op zo`n smerige manier. Graaf Frankenstein experimenteert met gestolen lijken en plaatselijke Neanderthalers(!) waarvan er een gespeeld wordt door een acteur met de veelzeggende naam Boris Lugosi. Nee, het is geen klucht. Het is een goedkoop, droevig stemmend mengsel van barbaarse horror en sex. Ook bekend als DR. FRANKENSTEIN'S CASTLE OF FREAKS, THE HOUSE OF FREAKS, THE MONSTER OF DR. FRANKENSTEIN en IL CASTELLO DELLA PAURA.

Per una bara piena di dollari

1971 | Western

Italië 1971. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Hunt Powers, Gordon Mitchell, Jeff Cameron, Klaus Kinski en Ray Saunders.

Een machtige gangster ziet zijn broers sterven gedurende een overval door de familie van de Nevada Kid. Hij laat de familie door een revolverheld om zeep helpen, maar dan keert de Nevada Kid terug uit de Burgeroorlog en zoekt wraak. Kortom: mensen genoeg om in een lijk te veranderen. Het ware leuk geweest als Fidani ooit had leren regisseren. Hij deed het dan ook wijselijk onder het pseudoniem Miles Deem.

Era Sam Wallach...lo chiamavano 'Cosi Sia'

1971 | Western

Italië 1971. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Robert Woods, Dean Stafford, Dennis Colt, Custer Gail en Simone Blondell.

Een bandiet neemt wraak op een saloonhouder, en meteen brengt hij met zijn bende alle aanwezige klanten om. Niet helemaal secuur, want Woods overleeft de slachtparij; zijn broer echter niet. De bandiet krijgt Woods achter zich aan. Woods is een goede westernacteuur, en daarom is deze film iets beter te verdragen dan de gebruikelijke pulp die Fidani aflevert. Van een echt goede spaghetti-western is echter ook nu weer geen sprake. Op video verscheen de film als HIS NAME WAS SAM WALLACH.

Inginocchiati straniero...i cadaveri non fanno ombra

1970 | Western

Italië 1970. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Hunt Powers, Chet Davis, Gordon Mitchell, Dennis Colt en Simone Blondell.

Een hopeloze spaghetti-western met veel nutteloos geschiet. Heel langdradig met een buitengewoon slechte regie en slecht spel. Je weet nauwelijks waar het eigenlijk om draait. Fidani, die op de credits met het pseudoniem Miles Deem vermeld staat, schreef samen met een zekere Francesco Mannocchi het script.

Arrivano Django e Sartana...e la fine

1970 | Western

Italië 1970. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Hunt Powers, Chet Davis, Simone Blondell, Gordon Mitchell en Krista Nell.

De titelfiguren zijn op jacht naar de ontvoerders van een meisje, de dochter van een rijke burger die een hoge prijs heeft uitgeloofd voor haar veilige terugkeer. Zoals bij Fidani gebruikelijk wordt het scenario miniem uitgewerkt. Met veel, meestal doelloos, revolvergeweld.

Passa Sartana...l'ombra della tua morte

1969 | Western

Italië 1969. Western van Giovanni Simonelli. Met o.a. Jeff Cameron, Dennis Colt, Franco Fargas, Elisabetta Fanti en Mariella Palmich.

In het Wilde Westen, toen kerels zonder scrupules met brute kracht vaak nog de dienst uitmaakten, werden nobele, onzelfzuchtige mannen gevreesd en geacht..., luidt het naschrift van deze film. Het is een vlag die de lading van slaan en schieten dekt. Simonelli regisseerde als Sean O'Neil.

E vennero in quattro...per uccidere Sartana

1969 | Western

Italië 1969. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Jeff Cameron, Anthony G. Stenton, Simone Blondell, Dennis Colt en Celso Faria.

In deze waardeloze western wordt veel geschoten en heel wat afgedraafd. Er is echter geen greintje logica te vinden; en het zal de toeschouwer een zorg zijn wat er allemaal gebeurt.

Straniero ... fatti il segno della croce!

1967 | Western

Italië 1967. Western van Demofilo Fidani. Met o.a. Ettore Manni, Simone Blondell, Jeff Cameron en Charles Southwood.

Slecht geregisseerde, low-budget spaghettiwestern over twee broers, die een bende misdadigers leiden en een kleine stad terroriseren. De stedelingen huren een premiejager in om het probleem op te lossen. Een voor een worden de misdadigers vermoord en al gauw raken ze onderling met elkaar slaags. Uiteindelijk wordt de stad bevrijd. Het merendeel van de acteurs gebruikt Engelse pseudoniemen, maar het draagt niet bij aan hun prestaties of aan verbetering van de film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Simone Blondell op televisie komt.

Reageer