Kyra Mladek

Acteur

Kyra Mladek is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Die Umarmung des Wolfes: Um die Kindheit betrogen

1991 | Drama

Duitsland 1991. Drama van Rainer Wolffhardt. Met o.a. Leslie Malton, Robert Giggenbach, Esther Wolffhardt, Donata Höffer en Regine Lamster.

Goedogende Malton heeft voor buitenstaanders succes, maar in werkelijkheid lijdt zij sedert haar jeugd aan maagstoornissen en wisselt zij te veel van partner. Zij maakt kennis met advocaat Giggenbach die van zijn aan de drank verslaafde vrouw af wil. De tortelduifjes ontvangen een brief, waarin Giggenbach van incest beschuldigd wordt met zijn dochter Höffer. Hoewel hij de bedreiging van de hand wijst als een maaksel van zijn jaloerse vrouw, besluit Malton de zaak te onderzoeken. Ze achterhaalt de waarheid en al is de finale bitter, het lost haar eigen problemen definitief op. Het scenario is van Harald Göckeritz en Michael Epp zorgde voor het camerawerk.

Der Angriff

1987 | Drama

Duitsland 1987. Drama van Theodor Kotulla. Met o.a. Pascale Petit, Michael König, Claude-Oliver Rudolph, Andras Friscay en Lambert Hamel.

Een vrouw in een klein dorp wordt door twee jonge kerels overvallen. Als zij na haar geslaagde ontsnapping probeert het tweetal ter verantwoording te roepen, stuit zij bij haar medeburgers slechts op onbegrip en afwijzing. De film tracht de sfeer van kleingeestigheid en intolerantie te beschrijven, maar faalt door te weinig overtuigend spel. Naar het boek van Robert Merle dat in het Engels verscheen onder de titel Death is my Trade dat door Kotulla bewerkt werd tot scenario. Het camerawerk is van Jacques Steyn.

Das Ende vom Anfang

1981 | Drama, Misdaad

Duitsland 1981. Drama van Helmut Christian Görlitz. Met o.a. Michael Fass, Michael Schaaf, Gaston Frecot, Jens Walther en Andrea Stedtler.

Verfilming van de roman Treibjagd van Michael Holzner, waarin deze zijn carrière schildert als bewoner van verschillende opvoedingstehuizen. De film is natuurlijk eenzijdig en partijdig, maar weet toch te boeien door overtuigend gebruik te maken van dit authentieke gegeven. Görlitz weet er een prima vervolg van Runzes IM NAMEN DES VOLKES van te maken in een aanklacht tegen het opvoedingssysteem dat eerder criminaliseert dan verbetert.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kyra Mladek op televisie komt.

Reageer