Jorrit Garretsen

Cameraman

Jorrit Garretsen is cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Misfit

2017 | Komedie

Nederland 2017. Komedie van Erwin van den Eshof. Met o.a. Djamila, Bente Fokkens, Donny Roelvink, Gio Latooy en Niek Roozen.

Wanneer Julia, na jaren in Amerika te hebben gewoond, terugkeert naar Nederland valt het leven haar zwaar. In Amerika was zij populair, had zij een goed bekeken vlog en veel vriendinnen, maar in Nederland wordt ze als nieuwkomer bestempeld als 'misfit'. Ze wil in eerste instantie terug, maar als ze werk maakt van haar terugkeer krijgt zij toch twijfels.

Popoz

2015 | Komedie, Actiefilm

Nederland 2015. Komedie van Martijn Smits en Erwin van den Eshof. Met o.a. Huub Smit, Sergio Hasselbaink, Noel Deelen, Pierre Bokma en Roeland Fernhout.

Cartoonesk geweld en grove humor vormen de twee pijlers van de vermakelijke Comedy Central-serie Popoz, waarin de bizarre avonturen van rechercheurs Randy en Ivo worden samengevat in ultrakorte sketches. De vaste ingrediënten (veel blote tieten, zinloze schietpartijen en slap gelul) zijn ook in deze filmadaptatie ruimschoots aanwezig, maar echt leuk wordt het nooit. Daarvoor is de plot - de heren belanden zelf in de gevangenis - te futloos en de grapdichtheid veel te laag. Wel aardig: Pierre Bokma als monsterlijke bajesklant.

Nowe Pokolenie - Nieuwe generatie

2007 | Korte film, Documentaire

2007. Korte film van Michiel Vaanhold.

Eindexamenfilm van de NFTA, Lichting 2007. De kapsters en de klanten in een kapsalon in een Pools gat mijmeren over de toekomst. Oude knarren verbazen zich erover dat de Poolse jeugd de wijk neemt. De jongeren weten ook niet wat het buitenland hen brengen zal, maar slechter dan in Polen zal het niet zijn. Brave schets, die wat aan de oppervlakte blijft steken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jorrit Garretsen op televisie komt.

Reageer