Carlos Franzetti

Componist

Carlos Franzetti is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Ronda Nocturna

2005 | Drama

Argentinië 2005. Drama van Edgardo Cozarinsky. Met o.a. Gonzalo Heredia, Diego Trerotola, Gregory Dayton en Mariana Anghileri.

Buenos Aires. De 'mensen van de dag' zijn naar huis, de nachtmensen nemen de straat over. Het is Allerheiligen op het zuidelijk halfrond, en Buenos Aires koelt af na een warme lentedag; de camera speurt de straten af en blijft hangen bij de negentienjarige Victor (Gonzalo Heredia). Victor is afkomstig uit de provincie en werkt als schandknaap en kleine dealer. Tijdens zijn werk zwerft hij door de stad, belandt op vreemde plekken en ontmoet oude vrienden. Langzaam beginnen er irrationele, verontrustende zaken aan de oppervlakte te komen. Victor ziet hoe een man onder een truck wordt geduwd, en wordt zelf ook slachtoffer van geweld. Wanneer hij een vergeten vriendin uit de provincie ontmoet, begint het hem langzaam te dagen.

The Mambo Kings

1992 | Muziek, Biografie, Drama

Verenigde Staten/Frankrijk 1992. Muziek van Arne Glimcher. Met o.a. Armand Assante, Antonio Banderas, Cathy Moriarty, Maruschka Detmers en Celia Cruz.

Aanstekelijk regie-debuut van Glimcher, in de vorm van een ambitieuze, ouderwets aandoende muzikale Hollywoodfilm over twee Cubaanse broers: Assante is zanger-rokkenjager en Banderas is introvert trompetspeler, die wortel schieten met hun mambo in New York in 1952. Zij worden 'ontdekt' en gaan een dubbel leven leiden: overdag werken zij als slager, 's nachts treden zij op in een danspaleis.

La pelicula del rey

1986 | Historische film, Komedie

Argentinië/Liechtenstein 1986. Historische film van Carlos Sorin. Met o.a. Ulises Dumont, Julio Chávez, Villanueva Cosse, Ana Maria Giunta en Miguel Dedovich.

Het epos van het draaien van een film in Argentinië met de avonturen van de waanzinnig-megalomane Orélie Antoine de Tounnens, een Fransman, die er in 1861 in slaagde zich tot koning van Patagonië te laten kronen. De figuur van de maker van de film in de film versmelt geleidelijk aan met het personage van de gekke monarch. Debuutfilm van Sorin, een product van de Argentijnse underground-cinema, meteen goed voor een Zilveren Leeuw op het Festival van Venetië in 1986.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlos Franzetti op televisie komt.

Reageer