Johnny Walker is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Alien Factor

1977 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1977. Sciencefiction van Donald M. Dohler. Met o.a. Don Leifert, Tom Griffith, Richard Dyszel, Mary Mertens en Richard Geiwitz.

Een ruimteschip met aan boord specimens van drie buitenaardse diersoorten (een Interbyce, een Zagatile en een Leemoid) verongelukt op onze aarde. De beesten ontsnappen en slaan aan het moorden, maar een goedaardig buitenaards wezen in menselijke vermomming snelt te hulp. De door amateurs gemaakte film ziet er ook als zodanig uit.

The Scarlet West

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van John G. Adolfi. Met o.a. Robert Frazer, Clara Bow, Robert Edeson, Johnny Walker en Walter McGrail.

Adolfi (1888-1933) was zeker geen uitgesproken western-regisseur maar wel een goede. Dit behoorlijk afgewerkte drama gaat over de Indiaan Frazer, die op de universiteit heeft gezeten, door zijn eigen volk wordt gewantrouwd, een troepenafdeling redt van plunderende Indianen en daardoor officier bij de blanken wordt. Als de Indianen generaal Custer aanvallen, beseft hij dat hij niet tussen de blanken hoort. Daartussen wat romantisch gerommel met een andere officier over Bow. Anthony Paul Kelly bewerkte het verhaal van A.B. Heath. George Benoit, Benjamin Kline en Victor Shuler deden het camerawerk.

Fantomas

1920 | Fantasy, Actiefilm

Verenigde Staten 1920. Fantasy van Edward Sedgwick. Met o.a. Eva Balfour, Edna Murphy, Johnny Walker, Edward Roseman en Lionel Adams.

Serial in twintig hoofdstukken. De befaamde schepping van Marcel Allain en Pierre Soubestre werd bewerkt door Sedgwick tot een lange serial. Fox was de producent, maar de serial sloeg niet echt goed aan. Zo'n 45 jaar later zouden Jean Marais en Louis de Fun├Ęs er een hit van maken.