Carmen Lacatus

Acteur

Carmen Lacatus is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Josh Kirby...Time Warrior! Eggs From 70 Million B.C.

1996 | Sciencefiction, Familiefilm, Avonturenfilm

Roemeniƫ/Verenigde Staten 1996. Sciencefiction van Mark S. Manos. Met o.a. Corbin Allred, Jennifer Burns, Derek Webster, Barrie Ingham en Steve Wilder.

Dit is alweer de vierde poging tot het doen herleven van de opwindende verhalende traditie van de vroegere serials (film- feuilletons), in dit geval via zes direct op video opgenomen speelfilms die allemaal een episode vertellen uit een voor de jeugd bedoelde SF-sage. In deze aflevering komen schooljongen Josh Kirby en zijn tijdreizende vrienden terecht in een met wel heel goedkope middelen gevoerde oorlog tussen buitenaardsen. Rupsachtige parasieten dragen nog bij aan de problemen van onze held door alles wat ze op hun weg tegenkomen te verslinden. Het grootste probleem is echter dat geen van de Josh Kirby-avonturen zoveel vaart heeft (of zo kort en compact is) als de nog vers in het geheugen liggende series van vroeger. Het geduld van de kijker wordt door het alsmaar voortkabbelende verhaal danig op de proef gesteld. De film werd opgenomen in Roemeniƫ, naar een scenario van Patrick Clifton. Het camerawerk is van Viorele Sergovici.

Alien Abduction: Intimate Secrets

1995 | Erotiek, Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Lucian S. Diamonde. Met o.a. Darcy DeMoss, Pia Reyes, Dumitri Bogmaz, Carmen Lacatus en Alina Chivulescu.

De seksbusiness is een voorloper bij heel wat ontwikkelingen, waaraan later de gevestigde industrie gaat meedoen; we hebben dit o.a. in de videowereld gezien: porno, bijv. de klassieker DEEP THROAT was eerder op de band dan de Disneytekenfilms BAMBI of SHOWWHITE - er zat bijna zo'n twintig jaar tussen. Zo gaat het ook in het Internet- en on-line wereldje. Deze film vermengt modieus horror, cybersex en SF tot een geheel, maar het blijft een alibi voor bloot op de buis. Drie meisjes dromen van dezelfde macho en worden uiteindelijk gemanipuleerd door een alien uit de kosmos. Deze sekspret is een typisch genreproduct dat de meeste kijkers toch doet verlangen naar een echte film met een goed verhaal en boeiende spelprestaties, omdat de verveling algauw toeslaat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carmen Lacatus op televisie komt.

Reageer