Vincent Cox

Cameraman

Vincent Cox is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Terminator Woman

1993 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1993. Actiefilm van Michael Quissi. Met o.a. Michael Quissi, Jerry Trimble, Karen Sheperd, Ashley Hayden en Siphiwe Mlangeni.

Een gespierd figuur, perfecte beheersing van karate en kickboksen garanderen beslist niet een onderhoudende film waarvoor je even lekker kunt gaan zitten. Dat de film geproduceerd is door de bloedeigen vrouw van hoofdrol/regisseur Michael Quissi, Jeanette Francesca Quissi en dat zij samen met John Steven Soet een aan de oosterse krijgskunst onderworpen scenario schreef, vormt evenmin een garantie. Smeris Handlin en zijn vrouwelijk partner Sheperd uit L.A. gaan helemaal naar Donker-Afrika om een boef (Quissi) uit te roken, die zich met goudsmokkel en vrouwenhandel bezig houdt. Narcistisch gedoe van martial-arts beƶefenaars, waarvoor je absoluut niet hoeft thuis te blijven of je geld te verbranden aan de huur van de cassette in een videotheek. Achter de camera stond Vincent Cox.

The Demon

1983 | Horror

Verenigde Staten 1983. Horror van Percival Rubens. Met o.a. Jennifer Holmes, Cameron Mitchell, Gardner Craig, Zoli Markey en Peter J. Elliot.

Ex-marinier Mitchell, een man met mediamieke gaven, wordt te hulp geroepen. Hij moet een veertien-jarig meisje opsporen dat enkele weken eerder op mysterieuze wijze is verdwenen. Hij krijgt beelden door waarvan hij vermoedt dat ze wijzen op een man die beschikt over bovennatuurlijke krachten, een soort mutant. Ondertussen besluipt deze laatste al een nieuw slachtoffer, de mooie kleuterleidster Holmes. Interessant gegeven, dat door het lage budget en het gebrek aan fantasie van de regisseur/scenarioschrijver grotendeels de mist ingaat. De film is onsamenhangend en de suspense wordt op erbarmelijke wijze opgebouwd. Holmes' inzet redt het geheel nog een heel klein beetje. Bloedig gefotografeerd door Vincent Cox. Ook bekend als MIDNIGHT CALLER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vincent Cox op televisie komt.

Reageer