Berta Cabre

Acteur

Berta Cabre is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Más allá de la muerte

1986 | Fantasy

Spanje 1986. Fantasy van Sebastián D'Arbó. Met o.a. Narciso Ibáñez Menta, Tony Isbert, Berta Cabre en Sergio Tula.

Een bejaarde arts die samenwerkte met de nazi's, doet tegenwoordig experimenten met dieren en mensen om te onderzoeken of er leven na de dood is. Behoorlijk onverdraaglijk en slecht uitgevoerd, zoals alles van deze regisseur.

Fanny 'Pelopaja'

1984 | Misdaad

Frankrijk/Spanje 1984. Misdaad van Vicente Aranda. Met o.a. Fanny Cottençon, Bruno Cremer, Francisco Algora, Paca Gabaldón en Berta Cabre.

Andr[KA1]e Gattino, bijgenaamd de Galici[KA3]er (Cremer), is een ex-politieman die geschorst is wegens zijn onorthodoxe methodes, en in het bijzonder vanwege de harde manier waarop de jonge Fanny (Cottençon), een geweddadig typetje, had aangepakt. Ze werden echter elkaars minnaars, maar nadat hij haar vriend had neergeknald zijn beiden nu naar elkaar op zoek om elkaar te doden... Het is een mislukte en vervelende produktie van een cineast die zeer interessante films op zijn naam heeft staan. Scenario van regisseur Aranda nar het boek Protesis van Andreu Martin.

Catherine Cherie

1982 | Drama, Erotiek

Duitsland/Spanje 1982. Drama van Hubert Frank. Met o.a. Berta Cabre, Micha Kapteijn, Ajita Wilson, Raquel Evans en Peter Steiner Jr.

Zeperig melodrama met bloot over popzangeresje Cabre dat haar vriend Avriles, voyeur en bestseller-schrijver van erotische literatuur bedriegt en temidden van allerlei tumult (drugs) per ongeluk haar minnaar fotograaf Kapteijn vermoordt. Wie ervoor wil opblijven, moet het zelf maar weten. Hubert Frank heet in werkelijkheid Jack Regis.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Berta Cabre op televisie komt.

Reageer