Max Varnel is regisseur.
Er zijn 9 films gevonden.

The great train robbery

1963 | Thriller

Verenigde Staten 1963. Thriller van Max Varnel. Met o.a. Tony Quinn, Kay Callard en Denis Shaw.

Vrolijke avonturenfilm over drie charmante criminelen die halverwege de negentiende eeuw in Engeland een spectaculaire treinroof beramen. Crichton (tegenwoordig vooral bekend als auteur van Jurassic Park en Rising sun), verfilmde zijn eigen boek en baseerde zich daarbij op een waargebeurd incident dat de geschiedenis is ingegaan als de eerste treinoverval.

The Rivals

1963 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1963. Misdaad van Max Varnel. Met o.a. Jack Gwillim en Erica Rogers.

De dochter van een rijk industrieel wordt ontvoerd. Het verhaal is van Edgar Wallace.

Return of a Stranger

1961 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1961. Thriller van Max Varnel. Met o.a. John Ireland, Susan Stephen, Cyril Shaps en Timothy Beaton.

Een strakke thriller over psychopaat Shaps die na vrijlating uit de gevangenis zijn vroegere slachtoffer Stephen en haar man Ireland terroriseert.

Part-Time Wife

1961 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1961. Komedie van Max Varnel. Met o.a. Anton Rodgers, Nyree Dawn Porter, Kenneth J. Warren en Henry McCarthy.

Een traag verhaal waarin Rodgers zijn echtgenote Porter 'uitleent' aan zijn schurkachtige vriend Warren, die zo indruk wil maken; botte klucht.

Fate Takes a Hand

1961 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1961. Drama van Max Varnel. Met o.a. Ronald Howard, Christina Gregg, Basil Dignam en Sheila Whittingham.

Aardige film over een postzak die vijftien jaar na een roofoverval wordt teruggevonden; het effect dat de brieven sorteren bij de ontvangers, leidt tot vijf keurige korte verhaaltjes.

Silent Invasion

1960 | Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1960. Oorlogsfilm van Max Varnel. Met o.a. Eric Flynn en Petra Davies.

Een meisje houdt van een officier uit het invasieleger, tot het moment dat haar broer wordt gedood. Een B-oorlogsfilm.

Top Floor Girl

1959 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1959. Drama van Max Varnel. Met o.a. Kay Callard en Neil Hallett.

Niets kan een meedogenloze vrouw weerhouden tot de top van de zakenwereld door te dringen. Een vrij onderhoudend drama.

Great Van Robbery

1959 | Misdaad, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1959. Misdaad van Max Varnel. Met o.a. Denis Shaw, Kay Callard, Tony Quinn, Philip Saville en Geoffrey Hibbert.

Ouderwetse Britse B-film over Caesar Smith (Shaw) van Interpol, die de buit van honderdvijftigduizend pond (ca vijf miljoen Euro) van een overval op de Engelse munt traceert van Rio de Janeiro, waar een deel opdook om een partij koffie te betalen, via Rome en Parijs terug naar Londen. En reken maar: de misdaad loont niet! Scenario van Brian Clemens en Eldon Howard, al staat slechts op de credits vermeld dat ze alleen maar het verhaal bedachten. Het camerawerk is van James Wilson. Ook de muziek van Edwin T. Astley, Albert Elms en Leon Young staat niet op de aftiteling. Nicolas Roeg, staat als 'camera operator' Nick Roeg op de eindaftiteling vermeld. Een routine job van veelfilmer Varnel.

Interpol

1957 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1957. Misdaad van John Gilling en Max Varnel. Met o.a. Victor Mature, Anita Ekberg, Trevor Howard en Eric Pohlmann.

Een saai verslag over de opsporing van een drugssmokkel- syndicaat door een FBI-agent. Ook bekend als PICKUP ALLEY.