Kevin Otto

Acteur

Kevin Otto is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Free Willy: Escape from Pirate's Cove

2010 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 2010. Avonturenfilm van Will Geiger. Met o.a. Beau Bridges, Bindi Irwin, Kevin Otto, Matthew Dylan Roberts en Darron Meyer.

Kirra is een jong meisje dat tegen haar zin naar haar grootvader in Kaapstad gestuurd wordt. Wanneer een jonge orka walvis, Willy, gevangen wordt door een storm in hun onderwater pretpark, helpt Kirra hem om zich aan de nieuwe omgeving aan te passen en langzaam worden zij steeds betere vrienden. Maar als Willy het themapark begint te ontgroeien, wordt de grootvader in verleiding gebracht om Willy te verkopen aan een gewetenloze concurrent. Nu begint voor Kirra en haar vrienden de race om Willy terug naar zijn familie in de oceaan te brengen voor de verkoop doorgaat.

Diamond Girl

1998 | Romantiek

Zuid-Afrika/Canada 1998. Romantiek van Timothy Bond. Met o.a. Jonathan Cake, Joely Collins, Kevin Otto, Royston Stoffels en Stacey Sacks.

Charles Lazer deed zijn best om van de kasteelroman van Diana Palmer een behoorlijk scenario te fabriceren, maar Diana bemoeide zich er te veel mee, waardoor het resultaat behoorlijk tegenvalt. Claire Barnard (Collins) is verliefd op haar baas, advocaat Denny Montana (Otto), maar die heeft veel meer oog voor losbol Margo De La Vera (Virieux), die een verkeerde invloed op Denny heeft. Denny`s broer Regan (Cake) die uit Londen komt aangreisd om de erfenis van de wijngaard van hun vader te regelen heeft onmiddellijk door, dat Denny als advocaat niets waard is zonder de hulp van Claire. Bovendien beschouwt hij de bemoeizucht van Margo als rampzalig. Hij stelt Claire voor te doen alsof Regan en zij een stel zijn in de hoop Denny weg te lokken van Margo. De list slaagt, maar dan is Regan zoals te verwachten was, zelf ook verliefd op Claire. Vertellen hoe het afloopt zou de laatste reden wegnemen om nog naar deze film te gaan kijken en we willen niet flauw zijn. Het spel van Cake is stijf, maar Collins en Otto zijn OK. Het camerawerk is van Buster Reynolds. Ook bekend als HARLEQUIN'S DIAMOND GIRL. Voor wie het nog niet weet: wat bij ons de Boeketreeks is, is Harlequin in het Engelse taalgebied. Sterker nog de Boeketreeks is een merk van Harlequin.

The Other Side Of The Mirror

1996 | Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1996. Erotiek van Lean Storm. Met o.a. Pascale Nielsen, Terence Reis en Kevin Otto.

De titel slaat op een spiegel waar men doorheen kan kijken zonder zelf gezien te worden. En dan beleef je van alles: corruptie, seks, moord, maar je komt bovenal achter de waarheid. Een prul is nog beleefd uitgedrukt.

Dark Desires: The Other Side of The Mirror

1996 | Thriller

Frankrijk 1996. Thriller van Lean Storm. Met o.a. Pascale Nielsen, Terence Reis, Kevin Otto, Elzette Maarschalk en Patricia Lewis.

Een vage erotische thriller over moord, chantage en corruptie. Het z.g. scenario is afkomstig van Yann Le Gal en producent Jean-Claude Marchant die dit soft-pornootje produceerde voor de Franse commerciƫle zender M6, waar vooral kijkers van dertien tot 35 jaar naar kijken, hetgeen weer iets over het niveau van de film zegt. Paul S. Rowlston zorgde voor de Engelstalige bewerking, want anders komt een dergelijke film niet over de landsgrenzen. Bijzonder jammer dat hij dat gedaan heeft. Het is zeer beslist niet het soort film, waarin we Shannon Tweed tegenkomen, al doet deze misleidende titel daar wel aan denken. De waardering is nog sterk uitgedrukt.

Who Shot Patakango?

1989 | Actiefilm, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Robert Brooks. Met o.a. David Knight, Sandra Bullock, Kevin Otto en Aaron Ingram.

Straatbendes terrorizeren middelbare scholieren in de Bronx. Op zichzelf geen nieuw thema. Het originele is dat het geweld en het verhaal gesitueerd zijn in de happy days van 1957, wanneer plezier op school nog niet overschaduwd werd door racisme, Vietnam en andere dreigingen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kevin Otto op televisie komt.

Reageer