Hannu Lauri is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Paperitahti

1989 | Drama

Finland 1989. Drama van Mika Kaurismäki. Met o.a. Pirkko Hämäläinen, Kari Väänänen en Hannu Lauri.

De verloedering van een ex-schoonheidskoningin die vertelt hoe zij terecht kwam waar ze nu is, en over haar tijd als gevierd fotomodel toen twee centimeter teveel een ramp was. Drie mannen spelen een rol in haar leven: een drugsdealer, een fotograaf met drankproblemen die haar om haar bekendheid gebruikt en een trouwe vriend die altijd voor haar klaar staat. Typisch Kaurismäki produkt: walgend van Finse taboes en sociale conventies met blijvend sterke Godard-invloeden. Technisch al wat minder onhandig dan in vorig werk.

Klaani - tarina sammakoitten suvusta

1984 | Drama

Finland 1984. Drama van Mika Kaurismäki. Met o.a. Markku Halme, Minna Soisalo, Lasse Pöysti, Juhani Niemelä en Kari Väänänen.

Deze vierde film van het Finse wonderkind Kaurismäki over een hechte clan van vrijheidslievende vrijbuiters, die zich met liegen, bedriegen en diefstallen het hoofd boven water houdt, doch een van hen, Alexander ziet die vrijheid geheel anders en probeert zich van zijn milieu los te maken. Hij merkt echter dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

Pedon Merkki

1981 | Oorlogsfilm

Finland 1981. Oorlogsfilm van Jaakko Pakkasvirta. Met o.a. Esko Salminen, Irina Milan, Tom Wentzel, Hannu Lauri en Vesa-Matti Loiri.

Deze film gaat over het lot van Finland tijdens de oorlog met de USSR tussen 1939 en 1944. Het verhaal gaat over mensen temidden van de puinhopen van de oorlog, over pijn en liefde, onveiligheid en onwetendheid. Ook bekend als SIGN OF THE BEAST.