Sylvia Breamer

Acteur

Sylvia Breamer is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Woman on the Jury

1924 | Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1924. Misdaad van Harry O. Hoyt. Met o.a. Bessie Love, Sylvia Breamer, Lew Cody, Myrtle Steadman en Henry B. Walthall.

Een goede cast in een doorsnee rechtszaaldrama van First National.

The Narrow Trail

1917 | Western

Verenigde Staten 1917. Western van Lambert Hillyer. Met o.a. William S. Hart, Sylvia Breamer, Milton Ross en Robert Kortman.

Een outlaw, Hart, ontdooit door toedoen van een lief vrouwtje, Breamer, met wie hij een eerlijk leven wil gaan leiden. Het was het regiedebuut van Hillyer en de eerste western die Hart maakte voor Paramount. Hij was zelf de producent. Zijn paard Fritz speelde een grote rol in deze western. Het paard zou net zo beroemd worden als zijn meester en pas in 1938 sterven. Hart kon daarna alleen maar met tranen in de ogen over zijn geliefde paard spreken.

The Cold Deck

1917 | Western

Verenigde Staten 1917. Western van William S. Hart. Met o.a. William S. Hart, Alma Rubens, Mildred Harris, Sylvia Breamer en Charles Rush.

Een gokker, Hart, geeft dat leventje op omwille van zijn zieke zuster die uit het oosten komt. Hij brengt haar hoog in de bergen maar realiseert zich dat een dokter zeker 500 dollar zal vragen om te komen wanneer dat nodig is. Om dat te krijgen overvalt hij een postkoets, en daarbij valt een dode. De vraag is of hij het dodelijke schot heeft gelost. J.G. Hawks schreef het script en Joe August nam de film op. Het was de laatste western die Hart opnam voor producent Thomas Ince en Triangle. Hart voelde zich door Ince verraden: Ince verdiende veel geld aan Hart, maar diens inkomen steeg maar langzaam. Hart sloot een contract met Paramount en werd zijn eigen producent.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sylvia Breamer op televisie komt.

Reageer