Romano Scandariato

Regisseur

Romano Scandariato is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

La ragazza del metrò

1989 | Romantiek

Italië 1989. Romantiek van Romano Scandariato. Met o.a. Nino D'Angelo, Roberta Olivieri, Ninetto Davoli, Bruno Stori en Gabriella Di Luzio.

In dit sentimentele liefdesverhaal gaat een arme jongeman uit Napels in Rome wonen. Hij verdient zijn geld als pianist en zanger in een bar. In de metro komt hij een rijk meisje tegen op wie hij verliefd wordt. Hun verhouding wordt natuurlijk afgekeurd door haar ouders, maar het loopt goed af. Nogal ongeloofwaardig.

Quel ragazzo della curva B

1987 | Drama

Italië 1987. Drama van Romano Scandariato. Met o.a. Nino D'Angelo, Laurentina Guidotti, Benito Artesi, Aldo Tarantino en Antonella Patti.

Een Napolitaanse voetbalfan werkt hard om elke zondag naar de wedstrijd van zijn favoriete ploeg te kunnen gaan, uit of thuis. Als leider van een supportersgroep probeert hij relschoppers tot beter gedrag te bewegen. Daarbij wordt hij bedreigd. Een domme film met slechte acteurs.

L'Ammiratrice

1983 | Romantiek, Muziek, Komedie

Italië 1983. Romantiek van Romano Scandariato. Met o.a. Nino D'Angelo, Annie Belle, Carmine Iorio en Marina Morra.

Een journaliste besluit een Napolitaanse zanger te interviewen en wordt verliefd op hem. Ze weigert één van zijn liederen af te drukken, maar een jaloerse collega steelt hem en publiceert hem. Als vanzelfsprekend in dit soort films loopt het toch weer goed af. Slecht spel en slechts een paar Napolitaanse deuntjes. Uitsluitend geschikt voor locale consumptie.

Il Bocconcino

1976 | Erotiek

Italië 1976. Erotiek van Romano Scandariato. Met o.a. Flora Saggese, Claudio Gallone, Antinesca Nemour, Lucio Flauto en Hélène Chanel.

Een schuchtere jongeman wordt door een dienstmeisje ingewijd in de liefde, krijgt de smaak te pakken en gaat op vrouwenjacht waarbij zelfs zijn tante niet ontzien wordt. Smakeloze seksdrol.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Romano Scandariato op televisie komt.

Reageer