Uschi Mood

Acteur

Uschi Mood is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Liebe durch die Hintertür

1969 | Komedie, Erotiek

Duitsland/Oostenrijk 1969. Komedie van Franz Antel. Met o.a. Terry Torday, Ivan Nesbitt, Paul Löwinger, Herbert Hisel en Elfie Pertramer.

Een kantoormeisje uit München erft een boerderij in de provincie en laat zich door vier dames van lichte zeden helpen om de boel daar op poten te zetten. Deze activiteit trekt veel plattelanders aan. Tegen die tijd is het duidelijk dat de filmtitel in meer anatomische zin moet worden opgevat. Een ontstellend banale Heimat-seksklucht.

Otto ist auf Frauen scharf

1968 | Komedie

Duitsland/Oostenrijk 1968. Komedie van Franz Antel. Met o.a. Gunther Philipp, Dietmar Schönherr, Terry Torday, Hubert von Meyerinck en Willy Millowitsch.

De beheerder van een Duits filiaal van een Amerikaans bedrijf krijgt bezoek van de boekhoudafdeling uit New York, die met name magazijn nummer zes wil inspecteren, dat echter ingericht is als flat waar hij zijn maîtresse ontvangt. Gelukkig blijkt de gevreesde afgevaardigde een beeldschone vrouw te zijn. Een klucht die zelfs door zijn grappen niet gered kan worden. Scenario van Kurt Nachmann. Camerawerk van Hanns Matula.

Heißer Sand auf Sylt

1968 | Komedie

Duitsland 1968. Komedie van Jerzy Macc. Met o.a. Horst Tappert, Charlotte Kerr, Renate von Holt, Uschi Mood en Rolf Eden.

Horst Tappert (van de tv-serie Derrick) is een keurige zakenman die op het eiland Sylt moeite heeft met mooie, jonge meisjes. Alleen voor Tappert-fans.

Das Go-go-girl vom Blow-up

1968 | Erotiek

Zwitserland/Duitsland 1968. Erotiek van Rolf Olsen. Met o.a. Ann Smyrner, Helga Lehner, Uschi Mood en Gunther Philipp.

Heel wat halfnaakte vrouwen en doorzichtige persoonsverwisselingen leiden tot een verouderd soort klucht. Ook bekend als GO-GO GIRLS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Uschi Mood op televisie komt.

Reageer