Ingrid Lacey: cast.
Er zijn 5 films gevonden.

Getting Hurt

1998 | Thriller, Film noir

Verenigd Koninkrijk 1998. Thriller van Ben Bolt. Met o.a. Ciarán Hinds, Amanda Ooms, David Hayman, Nicholas Hope en Ingrid Lacey.

In Love and War

1996 | Romantiek, Oorlogsfilm, Drama, Komedie

Verenigde Staten 1996. Romantiek van Richard Attenborough. Met o.a. Sandra Bullock, Chris O'Donnell, Mackenzie Astin, Emilio Bonucci en Ingrid Lacey.

De nog jonge Ernest Hemingway neemt aan het eind van WO I het besluit om als vrijwilliger voor het Rode Kruis te gaan werken. Nadat hij gewond is geraakt (en een heldendaad heeft verricht) belandt hij in een ziekenhuis ver weg van het front waar hij wordt opgevangen door de acht jaar oudere verpleegster Agnes. Ondanks Ernies botheid ontstaat er een romance. Het gemengd ontvangen In Love and War is gebaseerd op de memoires van Henry S. Villard, die destijds in hetzelfde ziekenhuis was opgenomen als Hemingway.

Ruth Rendell Mysteries: Master of the Moor

1994 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1994. Mysterie van Marc Evans. Met o.a. Colin Firth, George Costigan, John Michie, Ingrid Lacey en Emma Croft.

Voor de verandering geen inspecteur Wexford in deze driedelige, in Dartmoor gesitueerde Rendell-politiethriller. Firth speelt een man die wordt achtervolgd door waarschuwingen over moorden. Zijn gedrag wekt de achterdocht van politie- inspecteur Costigan. Croft is de schuchtere vrouw van Firth. Hun huwelijk verbergt enkele duistere geheimen en het vreemde gedrag van Firth doet de relatie geweld aan. De ontdekking van enkele vermoorde lichamen in het veenmoeras doet vermoeden dat er een serie-moordenaar aan het werk is. In het derde deel moeten de politie-inspecteur en de verdachte Firth de moordenaar zien in te rekenen voordat hij opnieuw kan toeslaan. Een geheime schuilplaats uit Firths kinderjaren leidt naar de identiteit van de Master of the Moor en een sinistere ontknoping. Gedraaid door het productieteam dat al sinds 1987 de Ruth Rendell-verhalen voor zijn rekening neemt. Opnieuw meer een personage-studie dan een wie-is-de-dader of een gewelddadige thriller.

A women's guide to adultery

1992 |

Verenigd Koninkrijk 1992. David Hayman. Met o.a. Sean Bean, Fiona Gillies, Ingrid Lacey, Amanda Donohoe en Theresa Russell.

De drie beste vriendinnen van Rose zijn alledrie verwikkeld in relaties met getrouwde mannen. Door hun ervaringen is Rose vastbesloten zich nooit met een getrouwde man in te laten, totdat ze de aantrekkelijke, maar gebonden Paul tegenkomt Nadat Rose en Paul een romantisch weekend in Parijs doorgebracht hebben, wordt hij toch weer door zijn vrouw op Heathrow afgehaald en blijft Rose alleen achter. Jo heeft het uitgemaakt met Martin terwijl zowel Helens huwelijk met Michael alsook haar relatie met Ray dreigen mis te gaan

A Woman's Guide to Adultery

1992 | Romantiek, Drama

Verenigd Koninkrijk 1992. Romantiek van David Hayman. Met o.a. Theresa Russell, Sean Bean, Amanda Donohoe, Adrian Dunbar en Ingrid Lacey.

Driedelige miniserie, gebaseerd op de dikke roman van Carol Clewlow. Fotografe Rose (Russell) en haar vriendinnen Helen (Lacey), Jo (Donohoe) en Jennifer (Gillies) houden er relaties op na met getrouwde mannen. Helen rollebolt ongelimiteerd met haar baas Michael (Dunbar), Jo houdt het met politicus Martin (McElhinney) en Jennifer versiert een van haar leerlingen. `Doe het nooit met een getrouwde man` vindt Rose daarentegen. Tot zij valt voor haar getrouwde leraar Paul (Bean). Zij brengen een romantisch weekend door in Parijs (nog steeds de `hoofdstad van de liefde`...) maar dat moet verkeerd aflopen. Paul wordt op Heathrow afgehaald door zijn vrouw en Rose moet alleen naar huis. Wie zei het ook alweer: van overspel komt ongeluk? Jo maakt het uit met haar politicus en gaat als Labour-kandidate zelf in de politiek. Het parlementslid Ken Livingstone (de echte M.P. in een gastoptreden en de latere burgemeester van Londen, die in opspraak raakte door zijn anti-semitisch gedrag, waarvoor hij werd veroordeeld) krijgt opdracht haar te interviewen. Haar parlementszetel komt in gevaar als de pers ontdekt dat zij een verhouding had met Martin. Michael weigert tenslotte Helen met een ander te delen en verlaat haar uit frustratie. Helen hoopt nu maar dat haar volgende verovering Ray (Webb) bij zijn vrouw Sandra (Pleasgood) zal weggaan. De moraal van het verhaal: de vier vrouwen worden er (op één na) niet echt gelukkiger door. Het scenario van Frank Cottrell-Boyce doet er nog een schepje bovenop: na veel ellende en loze beloftes blijken de mannen altijd bij hun eigen vrouwen te blijven. Het camerawerk is van Graham Frake, die dat met Britse flair in beeld gebracht. Stereo.