Sonia Lendle

Acteur

Sonia Lendle is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Initiation anale d'une jeune marquise

1989 | Erotiek

Frankrijk 1989. Erotiek van Mike Strong. Met o.a. Marilyn Jess, Alain L'Yle, Marie Punky, Sandi Flesh en Pierre Costa.

Een vrolijk feest, waarop de gasten in kostuum verschijnen, accessoires uit de achttiende eeuw en personages die zich de markies van Debaise, Bite-en l`air of Pompanoeud noemen en hun losbandige gedrag. Even maf als altijd en ook de censuur deed een duit in het zakje. Niettemin best grappig door de opzettelijk aangebrachte anachronismes en visuele vondsten, zoals dat spelletje met een machine die is uitgevonden om (netjes gezegd) van achteren genot te schenken. Michel Caputo is een pseudoniem van regisseur Strong.

Sodomies brûlantes

1987 | Erotiek, Documentaire, Biografie

Frankrijk 1987. Erotiek van Michel Baudricourt. Met o.a. Marilyn Jess, Sophie Fibelle, Sonia Lendle, Alain L' Yle en Charlotte Marina.

Een wonderlijke film waarin fragmenten voorkomen van de opnamen van DELIRES SODOS en FANTAISIES ANALES, afgewisseld met gesprekken met de acteurs en actrices. Vooral de mooie Jess krijgt het woord. Zij vertelt over haar leven, haar beroep, haar jong overleden echtgenoot en haar allesoverheersende angst voor AIDS, hetgeen tot gevolg heeft dat SODOMIES BRULANTES haar laatste pornofilm zal zijn. Soms interessant.

Délires sodos

1987 | Erotiek

Frankrijk 1987. Erotiek van Paul Kerman en Myke Strong. Met o.a. Alain Lyle, Sophie Fibelle, Sonia Lendle en William Brey.

Een commentaarstem laat ons om te beginnen weten dat het scenario is zoekgeraakt. Er volgen 7 erotische sketches zonder enig onderling verband. Enkele goede ideeën maken het op een dergelijke wijze afraffelen van het werk, waar kop noch staart aan te ontdekken valt, niet goed.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sonia Lendle op televisie komt.

Reageer