Carol Fenelon

Producer

Carol Fenelon is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Lucky You

2007 | Drama, Romantiek, Sportfilm

Verenigde Staten/Duitsland/Australië 2007. Drama van Curtis Hanson. Met o.a. Eric Bana, Drew Barrymore, Robert Duvall, Debra Messing en Robert Downey jr.

Pokerspeler Huck Cheever neemt graag grote risico's als het op gokken aankomt. In zijn persoonlijke leven is hij echter een stuk voorzichtiger en weigert hij zich voor lange tijd aan iemand te binden. Huck besluit zowel het grootste pokerevenement van Las Vegas te winnen, als de liefde van de jonge zangeres Billie Offer. Er staat echter één belangrijk obstakel in de weg: zijn vader L.C. Cheever, een pokerlegende die Hucks moeder jaren geleden verliet. Terwijl de twee rivalen afstevenen op een finale aan de pokertafel, realiseert Huck zich dat hij enerzijds moet gaan pokeren zoals hij leeft en anderzijds moet gaan leven zoals hij pokert.

In Her Shoes

2005 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 2005. Komedie van Curtis Hanson. Met o.a. Cameron Diaz, Toni Collette, Shirley MacLaine, Anson Mount en Richard Burgi.

Twee zussen, totaal verschillende karakters, lijken alleen dezelfde schoenmaat te delen. Maggie (Cameron Diaz), seksbom tegen wil en dank, kan maar geen rust vinden. Het leven van Rose (Toni Collette), een succesvol juriste, bestaat louter uit werk. Maggie en Rose zijn doodnormale mensen met doodnormale problemen. Zij zien lange tijd niet in waar het antwoord op hun problemen verscholen ligt. In Her Shoes is de verfilming van de gelijknamige chicklit roman van Jennifer Weiner. Hanson heeft van haar bestseller een intelligent rollenspel gemaakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carol Fenelon op televisie komt.

Reageer