Anna Nicholas

Acteur

Anna Nicholas is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Mutants In Paradise

1988 | Komedie, Sciencefiction

Verenigde Staten 1988. Komedie van Scott Apostolou. Met o.a. Brad Greenquist, Anna Nicholas, Robert Ingham, Skipp Suddeth en Edith Massey.

SF satire over corrupte geleerde Oscar Tinman (Ingham), die een dubieus experiment uitvoert op menselijk proefkonijn Steve Awesome (Greenquist die later zou schitteren in THE BEDROOM WINDOW van Curtis Hanson uit 1987, een rolprent die echter eerder in de bioscopen uitkwam) in de hoop een mens te scheppen die een atoombom kan overleven. Regisseur Apostolou`s vooruitzichten als satiricus zijn veelbelovend al zitten er in deze film onnodige grappen. De film is bijna vijf jaar op de plank blijven liggen, voordat hij uitkwam en was bedoeld voor de nachtvoorstellingen van de bioscopen op de (Amerikaanse) universiteitscampus. Hij werd vrijwel gelijktijdig gereleast op video. Mancini is een boksprof, die hier in zijn filmdebuut is te zien. Het scenario is van regisseur Apostolou. Ook bekend als GOING NUCLEAR.

Bloodstone

1988 | Avonturenfilm, Komedie, Actiefilm

India/Verenigde Staten/Griekenland 1988. Avonturenfilm van Nico Mastorakis. Met o.a. Brett Stimely, Anna Nicholas, Rajni Kanth, Charlie Brill en Christopher Neame.

In India is een kostbare edelsteen gestolen en verborgen in de bagage van een onschuldig Amerikaans echtpaar op huwelijksreis, dan begint de grote achtervolging. Een bepaaldelijk niet-onaanvaardbare komische avonturenfilm, waarin goed gebruik is gemaakt van de exotische locaties. Brill speelt de rol van de stuntelende Hindoe-rechercheur, in een pijnlijke te dik bovenop liggende imitatie van Inspecteur Clouseau.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anna Nicholas op televisie komt.

Reageer