Michel Odekerken

Acteur

Michel Odekerken is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

De Avonturen van Pietje Bell

1964 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1964. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jeu Consten, Thea Eyssen, Cor van der Linden, No Bours en Lies Bours.

Pietje en zijn vriendjes halen de nodige streken uit. Ze geven een circusvoorstelling maar er ontstaat brand. Pietje en Engeltje vluchten en ontdekken een oude schuit met gestolen waar. De boeven worden gevangen en overgeleverd aan de politie. Goede rol van Jeu Consten. Leuke film.

Robin Hood en zijn schelmen

1962 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1962. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Cor van der Linden, Willy Esser, Frits van Wenkop, Michel Odekerken en Jan van der Weide.

Als een graaf tijdens de kruistochten gevangen wordt, neemt thuis zijn slechte broer de macht over. De zoon weet naar Robin Hood te ontsnappen en vertrekt met steun van deze naar het Heilige Land, waar men er in slaagt de graaf uit handen van de wrede sjeik te bevrijden. Spannende film waarbij de problemen van de locatie handig omzeild worden.

Avonturen van een zigeunerjongen

1960 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1960. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Louk Perry, Cor van der Linden, No Bours, Thea Eyssen en Frits van Wenkop.

Roberto weet niet dat hij eigenlijk het kleinkind en de erfgenaam van een barones is. Zigeuners hebben hem gestolen op verzoek van een slechte advocaat. Jaren later komt alles uit als Roberto met zijn vriendjes een inbraak van de zigeuners in het familiekasteel weet te verhinderen. Afwisselend spannende en humoristische jeugdfilm.

Vier rakkers en een oude jeep

1959 | Familiefilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm

Nederland 1959. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jos van der Linden, Nico Kwerreveld, Tonny van Schendel, Sjaak Franken en Thea Eyssen.

Om oom Joris van zijn boerderij te verdrijven schuwen een paar boeven geen enkel middel. Zijn jeugdige log├ęs weten echter paal en perk te stellen aan hun praktijken. Ook de hond speelt hierbij een belangrijke rol. Spanning en avontuur van meer dan dertig jaar geleden doen het nog steeds.

De Nieuwe avonturen van Dik Trom

1958 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1958. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Sjefke Nievelstein, Rinus Bonekamp, Thea Eyssen, Michel Odekerken en Mia Maessen.

Hoewel Dik Trom veldwachter Flipse steeds te slim af is, weet hij het met zijn vrienden toch maar zo ver te krijgen dat blinde Nelly aan haar ogen geopereerd wordt. Kwajongensstreken in zoete saus. Nogal belerend, maar guitenstreken blijven populair.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michel Odekerken op televisie komt.

Reageer