Louise Delamere is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

A Boy Called Dad

2009 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2009. Drama van Brian Percival. Met o.a. Kyle Ward, Ian Hart, Louise Delamere en Steve Evets.

Veertienjarige Robbie (Ward) ziet zijn vader na tien jaar afwezigheid terug. De hereniging loopt uit op een teleurstelling en ter compensatie knijpt de tiener ertussenuit met zijn eigen kersverse zoontje in de hoop de dreumes een vader te bezorgen die hij zelf zo heeft gemist. Debuterend acteur Kyle Ward overtuigt als de alleenstaande tienervader - een welkome noviteit in een Brits gootsteendrama. Zijn naturelle spel geeft het melodrama de perfecte dosis realisme, ondersteund door karakteracteur Ian Hart als de falende vader. Geschoten op locatie in onder meer Nottingham en Liverpool.

Dirty War

2004 | Drama

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 2004. Drama van Daniel Percival. Met o.a. Alastair Galbraith, Louise Delamere, William El Gardi en Paul Antony-Barber.

Een team van onderzoekers maakt jacht op een groep terroristen die een aanslag heeft gepleegd in Londen.

Bullet Boy

2004 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2004. Drama van Saul Dibb. Met o.a. Ashley Walters, Leon Black, Luke Fraser, Claire Perkins en Chris Callendar.

Het Britse Bullet Boy lijkt enigszins op een Amerikaanse getto-film als Menace II Society. In zijn bioscoopdebuut toont regisseur Saul Dibb ons een andere kant van Londen: met grauwe buitenwijken, waar autowrakken rondslingeren en jeugdbendes de dienst uit maken. Een plek waar je moet vechten voor je leven. Ricky, de hoofdpersoon, komt uit de gevangenis en rolt meteen weer het foute leven van drugs, drank, en bendegeweld in. Ook Ricky's broertje Curtis dreigt door zijn verafgoding van zijn broer in een neerwaartse spiraal van geweld terecht te komen.

In deep: Queen and country

-1 | Thriller

Verenigd Koninkrijk. Thriller van Met o.a. Louise Delamere, Nick Berry en Stephen Tompkinson.

Liam en Garth krijgen het aan de stok met een groep soldaten die undercover werkten in Noord-Ierland. Zij dreigen nu zelf bommen te plaatsen