Gary Martin is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Jack and the Beanstalk

2000 | Animatie

Verenigde Staten 2000. Animatie van Martin Gates. Met o.a. Paul Panting, Peter Bayliss, Julia McKenzie, Gary Martin en Melvyn Hayes.

Jack ruilt een koe voor een pakje 'magische bonen'. Hij plant de bonen, die uitgroeien tot een bonenstaak die tot in de hemel reikt. Hij klimt erin en beleeft een reeks wonderlijke avonturen.

The Magician's House

1999 | Fantasy, Horror, Familiefilm

Verenigd Koninkrijk/Canada 1999. Fantasy van Paul Lynch. Met o.a. Ian Richardson, Neil Pearson, Katie Stuart, Christopher Redman en Olivia Cotes.

Mary Green (Stuart) en haar neef William Constant (Webb) en nicht Alice (Cotes) brengen hun kerstvakantie door bij Mary`s vader Jack (Pearson) en diens nieuwe, zwangere vrouw Phoebe (Greenhouse), die in het eeuwenoude `The Golden House` hun intrek hebben genomen. In het bos ontmoeten ze een vreemde man die zich voorstelt als Steven Tyler (Richardson). Hij is een 16e eeuwse alchemist die door de tijd is gereisd omdat Phoebe zijn rechtstreekse afstammeling is en dat haar kind zijn traditie moet voortzetten om de vallei te redden. Hij moet de kinderen onderwijzen, zodat zij later het ongeboren kind van Phoebe zijn leer kunnen overdragen. Maar Tyler heeft een assistent Matthew Morden (Redman) en die kan niet verkroppen dat zijn baas hem niet in zijn geheimen laat delen. Hij steelt diens amulet en stuurt zijn rat naar de 20e eeuw. Hij is vastbesloten Phoebe`s kind te doden. Hij wil van Mary, die niets van Phoebe moet hebben, een bondgenoot maken en zegt haar, via zijn rat (met de stem van Saunders), dat Tyler een gemene tovenaar is. Knappe jeugdfilm vol speciale effecten en sprekende dieren. Voor kleinere kinderen is de film te gruwelijk, vooral het schitterende eindduel tussen Tyler en Morden is onvergetelijk. Volwassenen hoeven zich niet te laten afschrikken door de sprekende dieren, want ook hen wacht een onvoorspelbaar avontuur vol spanning en magie. Ondanks de lange speelduur (de serie wordt uitgezonden in zes delen) verveelt het verhaal geen seconde. Bovendien kan je genieten van uitstekende acteerprestaties. William Corlett baseerde zijn scenario op zijn romancyclus. Fotografie is van Bruce Worrall. Stereo.

Living Doll

1990 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1990. Horror van Peter Litten en George Dugdale. Met o.a. Mark Jax, Katie Orgill, Gary Martin, Freddie Earlle en Eartha Kitt.

Een goedkoop horrorwerkje over een medisch student, die om er wat bij te verdienen in een mortuarium werkt, waar op een nacht het lichaam van een jonge bloemenverkoopster wordt binnengebracht, die bij een auto-ongeluk was omgekomen, dat door haar vriend is veroorzaakt. De student neemt het lichaam mee naar zijn kamer, waar het gaat ontbinden, terwijl hij dat niet in de gaten heeft en ziet haar slechts als een levende schoonheid. Zijn `levende pop` wil wraak nemen en dan ontstaat er een beetje actie. Een gastrolletje voor Eartha Kitt als hospita. Langzaam en onopwindend met een ongeloofwaardige uiterst dunne verhaallijn, met als gevolg een film vol geleuter (om 90m vol te krijgen) en die bijna geen speciale effecten bevat. Zelfs de meest morbide genrefanaat wordt niet bevredigd.