Anthony Squire is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Island of Adventure

1982 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1982. Familiefilm van Anthony Squire. Met o.a. Norman Bowler, Wilfrid Brambell, Catherine Schell, Eleanor Summerfield en John Amies-Davies Rhys.

Vier vrienden die hun vakantie in Cornwall doorbrengen, willen een voor de kust gelegen eiland bezoeken waar ze zeldzame vogels denken aan te treffen. Ze ontdekken er echter ook een valsemunterij en geraken in een netelige situatie wanneer hun aanwezigheid wordt opgemerkt. Een leuk verhaal met een spannende ontknoping. Goed acteerwerk van de nog jonge acteurs.

Mr. Selkie

1978 | Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1978. Familiefilm van Anthony Squire. Met o.a. Peter Bayliss, Samantha Weysom, Clark Flanagan, Molly Weir en Noel Howlett.

Avonturen rond Mr. Selkie, volgens de legende een zeehond die bij volle maan een menselijke gedaante aanneemt. Selkie (Bayliss) komt ditmaal aan land om zijn beklag te doen over de vervuiling van de wereldzee├źn. Een fantasie- en futloze kinderfilm; alleen Bayliss vermaakt zich kostelijk in de titelrol. Gemaakt op locatie in Berkshire, Devon en Lincolnshire.

Mission in Morocco

1959 | Thriller

Verenigde Staten 1959. Thriller van Anthony Squire. Met o.a. Lex Barker en Juli Reding.

Taaie B-film met Barker als deskundige van een aardoliemaatschappij, die naar Marokko wordt gestuurd om de dood van een collega te onderzoeken. Deze laatste was in het bezit van een microfilm met daarop de vindplaats voor oliebronnen. Scenario van Brian Clemens.

Double Cross

1956 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1956. Mysterie van Anthony Squire. Met o.a. Donald Houston, Fay Compton, Anton Diffring en Delphi Lawrence.

Mild verhaal over buitenlandse agenten verwikkeld in typisch spionagekomplot om regeringsgegevens te stelen.