Roger Olkowski

1952 -2001 Cameraman

Roger Olkowski (1952-2001) is cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Sex Files: Pleasureville

1999 | Erotiek, Komedie, Sciencefiction

Verenigde Staten 1999. Erotiek van Marcy Ronen. Met o.a. Bobby Johnston, Christopher Johnston, Nancy O'Brien, Brittany Valenta en Jason Schnuit.

Een stel buitenaardse wezens exploiteren in een Amerikaans provinciestadje een videotheek. Ze verspreiden een videoband met een trailer die de kijker stimuleert om seks te hebben met degene die op dat moment in de kamer aanwezig is. En het werkt! We krijgen te zien hoe de inwoners met voortvarendheid reageren. Het scenario van deze nogal slordig gemaakte seksfilm is van Justin Riller. Het camerawerk is van Roger Olkowski, die af en toe luttele seconden inzoomt op een 'verboden' lichaamsdeel.

Club Wilde Side

1998 |

Verenigde Staten 1998. Steve Tymon. Met o.a. Sage Kirkpatrick, Benjamin Shelfer, Lauren Hays, Monique Parent en James Horan.

Haley (Kirkpatrick) is afkomstig uit de Mid-West en komt terecht bij kennissen van haar ouders in Californi[KA3]e: Paul Richardson (Horan), een filmproducent, en zijn vrouw. Terwijl de gastheer en gastvrouw nimmer met elkaar het bed delen, gaat Haley, om snel bij te verdienen, strippen in de tent uit de titel van Christine (Parent). Later wordt het huwelijk van Paul toch nog gered. Deze film met een vodderig scenario van regisseur Tymon, bevat enkele korte, preutse seksscène's en verder 'veelbelovende en opwindende' opnames van de hoofdrollen. Onzin die uitsluitend geschikt is voor de fans van Horan, Parent, Condliff en Kirkpatrick - en geloof ons, het zijn geen grote acteertalenten. Het camerawerk is van Roger Olkowski. Over het algemeen zonde van uw tijd.

Lost in Africa

1994 | Avonturenfilm, Drama

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1994. Avonturenfilm van Stewart Raffill. Met o.a. Jennifer McComb, Ashley Hamilton, Mohamed Nangurai, Timothy Ackroyd en Harry Percy.

In films van schrijver-regisseur Raffill komen de hoofdpersonen altijd in contact met de wildernis. Alligators en beren in The Tender Warrior (1971), tijgers in When the North Wind Blows (1974), een gestrand buitenaards wezen in Mac and Me (1988) en een olifant in Lost in Africa. Deze olifant komt in Lost in Africa om onverklaarde redenen de hoofdpersonen Michael (Hamilton) en Elizabeth (McComb), die in de jungle achtervolgd worden door de zoon van een gedood stamhoofd, telkens redden. Verhaaltje stelt niks voor, acteerwerk ook niet, maar Raffill heeft de natuur in Kenia, Zimbabwe en Botswana mooi vastgelegd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roger Olkowski op televisie komt.

Reageer