Kat Smith

Regisseur, Acteur

Kat Smith is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Yearling

1954 | Korte film, Drama

Verenigde Staten 1954. Korte film van Kat Smith.

Film over twee mensen die elkaar bij toeval ontmoeten tijdens een wanhopig moment in hun beider leven. Hij is op de vlucht en is vanuit zijn schuilplaats getuige van haar poging om haar baby te vondeling te leggen. Een film over hoop en over het wankel evenwicht tussen vrijheid en verantwoordelijkheid

This Is the Army

1943 | Musical

Verenigde Staten 1943. Musical van Michael Curtiz. Met o.a. George Murphy, Joan Leslie, George Tobias, Alan Hale en Ronald Reagan.

Soldaten die Irving Berlins WO I-musical Yip Yip Yaphank opvoerden, komen weer bij elkaar om een soortgelijke WO II-musical in elkaar te zetten. Ironisch, maar leuk met een Warner Bros-bezetting, als een filmverslag van de legendarische show uit 1940, een eigentijdse mengelmoes van liedjes en schetsen. P.S: dit is de film waarin George Murphy de vader van Ronald Reagan speelt, die in de credits vermeld staat als Lt. Ronald Reagan, en Louis als Sgt. Joe Louis.

The Big Broadcast

1932 | Drama, Muziek, Romantiek, Musical

Verenigde Staten 1932. Drama van Frank Tuttle. Met o.a. Bing Crosby, Kate Smith, George Burns, Gracie Allen en Stuart Erwin.

Een radiostation, met Burns als eigenaar, dreigt failliet te gaan maar wordt gered door Crosby en tal van andere artiesten, die optreden in een grote sterrenshow. Veel ongebruikelijke en bizarre variaties op het bekende thema van de driehoeksliefde maken er een prima verhaal van. Bing zingt o.a. 'Please' en 'Here Lies Love'.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kat Smith op televisie komt.

Reageer