Sarah Manners

Acteur

Sarah Manners is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Touch and Go

1998 | Drama, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1998. Drama van Tim Fywell. Met o.a. Martin Clunes, Zara Turner, Ewan Stewart, Teresa Banham en Ian McElhinney.

Nick (Martin Clunes) and Alison (Zara Turner) zijn een paar jaar getrouwd. Nick vindt het seksleven niet spannend genoeg en haalt zijn vrouw uiteindelijk over om naar een 'ruilclub' te gaan. Of dat goed is voor de relatie valt te bezien. Tv-regisseur Fywell houdt wel van erotisch getinte onderwerpen (zie ook zijn Norma Jean en Marilyn, over Marilyn Monroe). Hij vult het midden van Touch en go met aardig wat seks, maar het lijkt hem vooral te gaan om de emoties en onzekerheden die gepaard gaan met seks en huwelijk. (IdH/VPRO Gids)

Sugar, sugar

1998 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1998. Thriller van Bradley Souber. Met o.a. Avin Shah, Tom Hillier en Sarah Manners.

Sugar is een meisje dat op de vlucht is voor haar verleden, voor haar familie en voor Barry, die haar al twaalf jaar in de gaten houdt. Ze stort zich in het Londense nachtleven, waar ze Top Cat ontmoet. Wanneer Barry steeds dichter op Sugars huid begint te zitten, besluiten Sugar en Top Cat de krachten te bundelen

Sugar Sugar

1998 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1998. Mysterie van Bradley Souber. Met o.a. Sarah Manners, Tom Hillier, Avain Shah, Adam Meggido en Simon Lenegan.

Een zweverig verhaal over het meisje uit de titel dat met een onwaarschijnlijke vriend die ze in Londen heeft leren kennen, een bezeten stalker van zich afhoudt. Veel gepraat en weinig actie. Regisseur Souber leerde het vak als assistent-monteur bij de Oscarwinnaar van Steven Spielberg SAVING PRIVATE RYAN (1998) en de toch wel heel wat mindere SF-film van Luc Besson LE CINQUI[KA2]EME [KA1]EL[KA1]EMENT (1997). Medehoofdrol Hillier zat in de tv-film DIANA & ME, dat nu niet direct de geschiedenis is ingegaan als een meesterwerk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sarah Manners op televisie komt.

Reageer