Larry Ward

Acteur

Larry Ward is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Viaje al vacio

1968 | Drama

Spanje/Italië 1968. Drama van Javier Setó. Met o.a. Larry Ward, Teresa Gimpera, Giacomo Rossi Stuart en Fernando Sánchez Polack.

Omdat een jonge vrouw haar bejaarde en vermogende echtgenoot niet langer kan verdragen, verleidt zij zijn broer. Samen smeden zij een plan om hem krankzinnig te maken; dan verschijnt er een vroegere beschermer van de vrouw, die haar wil chanteren. Hoe komen ze er op!

Sapevano solo uccidere

1968 | Western

Italië 1968. Western van Tanio Boccia. Met o.a. Kirk Morris, Larry Ward, Alan (Sergio) Steel (Ciani), Gordon Mitchell en Kim Arden.

Deze matige spaghetti-western is t[KA1]e lang. We zien het gebruikelijke geschiet in saloons, [KA1]en de liefde van een vrouwtje. Boccia schreef het scenario samen met Mario Moroni. De sterbezetting is goed maar de film sloeg nergens aan en werd uitsluitend op video uitgebracht in enkele landen buiten Itali[KA3]e (in een versie van 87m)

Non sta bene rubare il tesoro

1967 | Avonturenfilm, Komedie

Frankrijk/Italië 1967. Avonturenfilm van Mario di Nardo. Met o.a. Marie France Pisier, Larry Ward, Pat Nigro en Johannes Bav.

Middelmatige, maar toch aardige en onderhoudende film over een beroemd journaliste die naar Turkije gaat om te zoeken naar de schat van de mytische koning Alexis III. Gevaar, intriges en onbetrouwbare sujetten alom in deze avonturen-komedie. Een verrukkelijke rol van Pisier, maar haar medespelers zijn geen hoogvliegers. Veel interessante locaties.

Hombre

1967 | Western

Verenigde Staten 1967. Western van Martin Ritt. Met o.a. Paul Newman, Fredric March, Richard Boone, Diane Cilento en Cameron Mitchell.

Gezelschap postkoetspassagiers leert elkaar tijdens reis door ongenaakbaar Arizona beter kennen dan ze lief is. Het gegeven lijkt een beetje op dat van Stagecoach (die befaamde western van John Ford) met dit verschil dat niemand van de reizigers echt deugt. Ook John Russell (Newman) niet. Hij is een loner, die door Apache indianen werd opgevoed, een 'hombre' die z'n blanke pappenheimers kent. Pas aan het slot van de film - en dat is dan echt op de valreep - toont hij iets van z'n nobele inborst. Eerder maakten regisseur Ritt en Newman oa de western Hud en The Outrage, een soort remake van Kurosawa's Rashomon.

Dio non paga il Sabato

1967 | Western

Italië 1967. Western van Tanio Boccia. Met o.a. Larry Ward, Robert Mark, Maria Silva, Vivi Gioi en Massimo Righi.

Bescheiden spagetti-western waarin een postkoets wordt overvallen en beroofd. De bandieten staan daarna elkaar naar het leven daar ieder de buit voor zichzelf wenst te hebben.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Larry Ward op televisie komt.

Reageer