Anatoli Romashin

Regisseur, Acteur

Anatoli Romashin is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Bez nadezhdy nadeius'

1989 | Drama

SU 1989. Drama van Anatoli Romashin. Met o.a. Anatoli Romashin, Boris Beket, Valentin Nikulin en Svetlana Toma.

Een museum in Moldavi├ź dat met schilderijen en al vernietigd werd door de communisten. Misschien aardig voor iemand die ge├»nteresseerd is in de doodsstrijd van het communisme, maar zeker niet voor iemand die van film houdt.

Po voltsjiemoe sledojoe

1977 | Oorlogsfilm

SU 1977. Oorlogsfilm van Valerioe Gazhioe. Met o.a. Evgeni Lazarev, Anatoli Romashin, Varvara Brazgovka en Gennady Saifoelin.

Een waargebeurd verhaal met een een spannend plot, vol met achtervolgingen en schietpartijen. In de film wordt een periode uit de Burgeroorlog herschapen, waarin het Rode Leger de verworvenheden van de Revolutie verdedigt. USA-titel: WOLF TRACK.

Neokonchennaya pyesa dlya mekhanicheskogo pianino

1977 | Drama

SU 1977. Drama van Nikita Mikhalkov. Met o.a. Aleksandr Kalyagin, Yelena Solovej, Yevgeniya Glushenko, Kseniya Minina en Sergei Nikonenko.

Zoveelste bewerking voor de film van een stuk van Anton Pavlovitsji Tsjechov (1860-1904), maar voor zijn tijd en naar omstandigheden een behoorlijk geslaagde. Rusland rond 1890 ergens in de provincie. De weduwe van een generaal, Anna Petrovna Voynitseva (Shuranova) ontvangt allerlei mensen uit de bourgeoisie. Onder de genodigden is een leraar, Mikhail Vasilyevich Platonov (Kalyagin), die een geliefde van vroeger Sofia Yegorovna (Solovej) herkent. Hij wil haar heroveren, maar ze inmiddels getrouwd met de zoon des huizes, die hen bij Mikhails poging verrast. Gekwetst en onteerd wil Mikhail zich nu van zijn leven beroven, maar dat loopt op niets uit en Sofia troost hem, terwijl haar man een dutje doet in zijn rijtuig. Een tijdloze film, die Tsjechovliefhebbers een plezierige, maar trage anderhalf uur drama bezorgt. Het scenario is van Aleksandr Adabashyan en regisseur Mikhalkov. Het camerawerk is van Pavel Lebechev.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anatoli Romashin op televisie komt.

Reageer