Ian Sera is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Fanny 'Pelopaja'

1984 | Misdaad

Frankrijk/Spanje 1984. Misdaad van Vicente Aranda. Met o.a. Fanny Cottençon, Bruno Cremer, Francisco Algora, Paca Gabaldón en Berta Cabre.

Andr[KA1]e Gattino, bijgenaamd de Galici[KA3]er (Cremer), is een ex-politieman die geschorst is wegens zijn onorthodoxe methodes, en in het bijzonder vanwege de harde manier waarop de jonge Fanny (Cottençon), een geweddadig typetje, had aangepakt. Ze werden echter elkaars minnaars, maar nadat hij haar vriend had neergeknald zijn beiden nu naar elkaar op zoek om elkaar te doden... Het is een mislukte en vervelende produktie van een cineast die zeer interessante films op zijn naam heeft staan. Scenario van regisseur Aranda nar het boek Protesis van Andreu Martin.

Christina y la reconversión sexual

1984 | Avonturenfilm, Erotiek

Spanje/Verenigde Staten 1984. Avonturenfilm van Francisco Lara Polop. Met o.a. Jewel Shepard, Ian Sera, Tony Isbert en Pepita Full James.

Een jonge erfgename wordt ontvoerd door een organisatie en vrijgekocht door een playboy, die vervolgens het losgeld verhoogt... Een onopvallende film. De producer (Harry Alan Towers) maakte twintig jaar geleden ook al dit soort films.

Los Nuevos extraterrestres

1983 | Sciencefiction

Spanje 1983. Sciencefiction van Juan Piquer. Met o.a. Ian Sera, Nina Ferrer, Emilio Linder en Frank Braña.

Diverse bovenaardse wezens komen tevoorschijn uit een paar zonderlinge eieren. Een zeer slechte B-film.

Misterio en la isla de los monstruos

1981 | Actiefilm, Avonturenfilm

Spanje/Verenigde Staten 1981. Actiefilm van Juan Piquer Simón en Juan Piquer Simon. Met o.a. Terence Stamp, Peter Cushing, Ian Sera, David Hutton en Blanca Estrada.

Een weinig fantasierijke actiefilm waarin Serra en Hatton schipbreuk lijden en terechtkomen op een eiland dat is afgeladen met goud en vreemde creaturen. Gebaseerd op een boek van Jules Verne. Het scenario is van regisseur Simon, Joaquin Grau en Ron Gantman. Het camerawerk is van Andres Berenguer. Ook bekend als MONSTER ISLAND en JULES VERNE'S MYSTERY ON MONSTER ISLAND.

Los Diablos del mar

1981 | Avonturenfilm

Spanje 1981. Avonturenfilm van Juan Piquer. Met o.a. Ian Sera, Frank Braña, Patty Shepard en Gerard Tichy.

Een schip wordt door zeerovers gekaapt. Een zeer slechte verfilming van de roman Un capitain de 15 ans van Jules Verne. Deze roman was daarvoor ook al door Jesus Franco verfilmd.

1.000 gritos tiene la noche

1981 | Horror

Puerto Rico/Spanje 1981. Horror van Juan Piquer. Met o.a. Christopher George, Ian Sera, Edmund Purdom, Jack Taylor en Frank Braña.

Op een Amerikaanse universiteit beginnen de misdaden elkaar op te volgen. Een kopie van de bloederige Amerikaanse 'psychokillers', belachelijk en van een zo minderwaardige kwaliteit dat hij in 1984 werd uitgekozen als de slechtste produktie uit de filmgeschiedenis. Ook bekend als PIECES.