Patrick Marin

Acteur

Patrick Marin is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Orgies de cuir noir

1986 | Erotiek

Frankrijk 1986. Erotiek van Youri Berko. Met o.a. Anna Lombardi, Gérard Gregory, Patrick Marin, Piotr en Christophe Clark.

Rituele spelletjes van een sadomasochistische sekte in een kelder, waar de inwijding van Anna (Lombardi) plaatsvindt. Haar pikante schoonheid maakt in deze curiositeit veel goed. De film is curieus aangezien de maker drie erotische specialiteiten behandelt: het sadomasochisme, spelletjes met water en bondage. Voor liefhebbers.

Chaînes et cuirs pour soumissions anales

1986 | Erotiek

Frankrijk 1986. Erotiek van Max Turbay. Met o.a. Christophe Clark, André Kay, Ayouna, Roxy en Christophe Hazard.

Verwikkelingen rond een gestolen en uiteindelijk teruggevonden auto. De regisseur, die zijn vak kent, heeft handig wat in elkaar geflanst.

Bien au chaud entre deux petites fesses

1986 | Erotiek

Frankrijk 1986. Erotiek van Caroline Joyce. Met o.a. Eric Saville, Tania Valys, André Kay, Piotr en Roxane.

Verschillende stoeipartijtjes (en erg aangedikt) van Valérie in een huis, een park, een bordeel en rond een zwembad. Iedereen is hier vol animo, dat moet gezegd worden.

Salopes pour voyeurs pervers

1985 | Erotiek

Frankrijk 1985. Erotiek van Joanna Morgan. Met o.a. Patrick Marin, Jean-Pierre Armand, Marie-France en Saphora.

Patrick fotografeert twee modellen en zoent dan de tweede. Het eerste model voelt zich in de steek gelaten en troost zich met...een gieter. Zoals u zegt!

Jeunes vierges possédées un devant un derrière

1985 | Erotiek

Frankrijk 1985. Erotiek van Jacques Nicolet. Met o.a. Eric Saville, André Kay, Patrick Marin en Roselyne.

Achter deze, wat betreft het gebruik van de Franse taal totaal onsamenhangende titel schuilt een grote stupiditeit. De verfilming van een seksfeestje gedurende het weekend in een landhuis.

Je veux la chatte et le cul

1985 | Erotiek

Frankrijk 1985. Erotiek van James H. Lewis. Met o.a. André Kay, Carole Pierac, Agnès Ardant, Sylvio Ray en Patrick Marin.

Een geleerde die in beslag genomen wordt door zijn werk, verwaarloost zijn vrouw. Zij zoekt troost bij een bediende, een hartsvriendin en een echte dekhengst. Wanneer de experimenten van de geleerde eenmaal geslaagd zijn, bemerkt hij dat zijn seksuele trek sterk is toegenomen. Hij werpt zich op de twee vrouwen alvorens zich te storten op de bediende, die de vlucht neemt. Zoals gewoonlijk afgeraffeld, gemaakt met weinig financiële middelen zoals James H. Lewis dat altijd doet. Hier en daar echter tóch grappig. Ook bekend als JE VEUX LE CUL ET LA CHATTE.

French initiation d'un petit cul de pucelle

1985 | Erotiek

Frankrijk 1985. Erotiek van Caroline Joyce. Met o.a. André Kay, Tanya Valis, Piotr Slave, Eric Saville en Jérôme Proust.

Inwijding in de liefde van een adolescente met ontmaagdingen, sado-masochistische taferelen, enz. Helaas, het was maar een droom omdat ze in slaap is gevallen tijdens het lezen van La philosophie dans le boudoir van de 'goddelijke' markies de Sade! Een markies die zich omdraait in z'n graf als hij deze afschuwelijke en melige bewerking van zijn werk ziet met leren riemen, tangen in het vuur, blaasbalgen en.. pruimenjam.

Défonce-moi à tous les étages dans l'ascenseur

1985 | Erotiek

Frankrijk 1985. Erotiek van Alec James. Met o.a. Yvan Slavve, Elisa Barette, Klausa Bini, Nicky Rochat en Patrick Marin.

We zien de vrijages van diverse personen in vier liften die zijn blijven steken. Iedereen kleedt zich uit en ramt erop los om zich snel weer aan te kleden als de liften het weer doen. Wat is de producent toch zuinig geweest - een liftkabine als enige decor! Misschien de moeite waard om de producent van deze flop te vertellen dat Hitchcock ooit van plan was om een film te maken die geheel in een telefooncel zou plaatsvinden; zo kan hij de volgende keer nóg meer bezuinigen.

Je t'offre mon corps

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van Michel Leblanc en Michel Lemoine. Met o.a. Gabriel Pontello, Cathy Menard, Olinka Hardiman, Eric Saville en Laura Clair.

De mooie Natacha vertrekt naar Parijs waar zij op zoek gaat naar werk. Zij heeft geen dagelijks beroep, want zij is een spionne. Tijdens de reis leert zij de jonge Daniël kennen en wordt verliefd op hem. Door haar werk heeft ze echter geen ruimte voor romantische aangelegenheden en Natacha verbreekt de relatie. In Parijs komt zij hem echter weer onverwachts tegen en hij weigert haar te laten gaan. Door haar contactpersoon wordt zij onder druk gezet, want men wacht op informatie die zij als spionne moet zien te vergaren. Nu verkeert zij in een gewetensconflict en weet niet dat Daniël een inspecteur van de anti-spionagedienst is

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Patrick Marin op televisie komt.

Reageer