Montserrat Prous

Acteur

Montserrat Prous is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

El Fontanero, su mujer, y otras cosas de meter

1981 | Erotiek

Spanje 1981. Erotiek van Carlos Aured. Met o.a. Ricardo Díaz, Montserrat Prous en Lina Romay.

De erotische uitstapjes van een keurige loodgieter. Een onaanvaardbare film.

Viaje al más allá

1980 | Horror

Spanje 1980. Horror van Sebastián D'Arbó. Met o.a. Ramiro Oliveros, Narciso Ibáñez Menta, Emilio Gutiérrez Caba, Rosa Morata en Montserrat Prous.

Tijdens een bijeenkomst onder het voorzitterschap van een bekende parapsycholoog brengen verschillende mensen verslag uit van buitenzintuiglijke voorvallen die zij meegemaakt hebben. Dit onuitstaanbare knoeiwerk, met de opbouw van horrorfilms van de Engelse producent Amicus, werpt zich arrogant op als een cinematografische verering van de parapsychologie.

Un Silencio de tumba

1973 | Misdaad

Spanje 1973. Misdaad van Jesús Franco. Met o.a. Montserrat Prous, Alberto Dalbes, Glenda Allen, Kali Hansa en Luis Induni.

Op een verlaten eiland sterft de ene gast na de andere. Een armzalige en grove film - min of meer een plagiaat van TEN LITTLE INDIANS -, waarvan de regisseur Franco ook scenarioschrijver en producent was.

Los Ojos del doctor Orloff

1973 | Misdaad

Spanje 1973. Misdaad van Jesús Franco. Met o.a. Montserrat Prous, William Berger, Edmund Purdom, Robert Wood en Kali Hansa.

Dr. Orloff wil zich meester maken van het testament van een mooie erfgename die samenwoont met twee verraderlijke lesbische zusters. De productieve Jes[KA1]us Franco keert terug naar zijn creatie van Dr. Orloff (denk aan GRITOS EN LA NOCHE), voor een tweeslachtige film, onsamenhangend en zeer slecht geregisseerd.

El Pez de los ojos de oro

1973 | Misdaad

Spanje 1973. Misdaad van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Wal Davis, Norma Castel, Ada Tauler, Barta Barry en Montserrat Prous.

Een aantal misdaden volgt elkaar op. Goedkoop plagiaat op Italiaanse thrillers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Montserrat Prous op televisie komt.

Reageer