Douglas Wolfsperger

Regisseur, Acteur

Douglas Wolfsperger is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Probefahrt ins Paradies

1992 | Sportfilm, Komedie

Duitsland/Zwitserland 1992. Sportfilm van Douglas Wolfsperger. Met o.a. Barbara Auer, Mathias Gnädinger, Axel Milberg, Kristina Walter en Inge von Ambesser.

Tijdens een vreemde pelgrimstocht naar Lourdes komt de misstap van een jonge pastoor aan het licht: zijn hoogzwangere vriendin verschijnt plotseling en moet zich weren tegen de strenge kloosterzuster, die de busreis op een heerlijk schijnheilige manier leidt. De celibaatskomedie heeft enkele opvallende steken onder water voor de katholieke kerk in petto. Vooral Hörbiger als non is bijna hemels. Helaas houdt de jonge regisseur het halverwege de film niet meer vol; het ontbreekt hem aan het gevoel voor goede timing en de grap gaat in rook op. Wolfsperger schreef het scenario samen met Franz Bielefeld, Tobias Engelsing en Luisa De Martin. Jörg Schmidt-Reitwein stond achter de camera.

Kies

1987 | Misdaad, Romantiek

Duitsland 1987. Misdaad van Douglas Wolfsperger. Met o.a. Hans Grafl, Ilse Matheis, Dorothea Moritz, Richard Gandor en Dietmar Schneider.

Playboy Felix is mislukt in zijn carrière. Een lichtpunt is zijn vriendschap met de erfgename van een rijke ondernemer. Als hij echter als schoonzoon in het bedrijf dreigt te moeten gaan werken, kiest hij voor zijn vrijheid en maakt hij zich uit de voeten. Een vervelend verhaal, waar ook de verfilming niets aan verbetert.

Lebe kreuz und sterbe quer

1986 | Erotiek

Duitsland 1986. Erotiek van Douglas Wolfsperger. Met o.a. Richard Gander, Luise Deschauer, Hans Grafl, Rudolf Waldemar Brem en Tobias Engelsing.

Een zwarte komedie over een meester-bakker die wil ontsnappen uit de sleur en zich door een bevriende arts dood laat verklaren. Wanneer hij op z'n begrafenis weer opduikt is niet iedereen blij.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Douglas Wolfsperger op televisie komt.

Reageer