Arthur Marks

Regisseur

Arthur Marks is regisseur.
Er zijn 9 films gevonden.

Monkey Hustle

1977 | Komedie

Verenigde Staten 1977. Komedie van Arthur Marks. Met o.a. Yaphet Kotto, Rosalind Cash, Rudy Ray Moore, Kirk Calloway en Randy Brooks.

De aantrekkelijke rolbezetting is het enige pluspunt in deze stompzinnige actiekomedie, gesitueerd in Chicago en gericht op een zwart publiek. Kotto is de zwarte Fagin-figuur, terwijl de afbraak van een buurtgetto voor de bouw van een snelweg een soort van plot vormt.

J.D.'s Revenge

1976 | Actiefilm, Horror

Verenigde Staten 1976. Actiefilm van Arthur Narks en Arthur Marks. Met o.a. Glynn Turman, Joan Pringle, Louis Gossett jr, Carl Crudup en James Louis Watkins.

Een zwart griezelmelodrama: een onschuldige man raakt bezeten door een wraakzuchtige geest. Redelijk ten uitvoer gebracht.

Friday Foster

1975 | Misdaad

Verenigde Staten 1975. Misdaad van Arthur Marks. Met o.a. Pam Grier, Yaphet Kotto, Godfrey Cambridge, Thalmus Rasulala en Eartha Kitt.

Persfotografe en ex-model Grier staat op het vliegveld te wachten op de aankomst van een belangrijke zakenman. Plotseling wordt het plein bestormd door terroristen, die het vuur openen op de lijfwacht van de man. Grier bevindt zich middenin het kruisvuur en slaagt erin een aantal opmerkelijke foto's te maken. Wanneer ze zich naar haar doka wil begeven, stuit ze op de leider van de terroristen, die liever onbekend wil blijven. Een alledaagse actiethriller met voornamelijk zwarte acteurs. Verloopt vlot, maar het is al zo vaak vertoond. Het routine- scenario van Orville Hampton is gebaseerd op het gelijknamige stripverhaal. Harry May stond achter de camera.

Bucktown

1975 | Drama

Verenigde Staten 1975. Drama van Arthur Marks. Met o.a. Fred Williamson, Pam Grier, Thalmus Rasulala, Tony King en Bernie Hamilton.

Weerzinwekkende zwarte exploitatiefilm over de strijd tussen blanken en zwarten in een zuidelijk stadje dat stinkt naar corruptie en waar alles nog erger wordt als de zwarten op bestuursposten komen.

Police Call 9000

1973 | Misdaad

Verenigde Staten 1973. Misdaad van Arthur Marks. Met o.a. Hari Rhodes, Alex Rocco, Vonetta McGee en Scatman Grothers.

Politiefilm die zich in Detroit afspeelt, met Rhodes als de zwarte rechercheur en de sensationele Rocco als de blanke agent, die het meest onder vuur wordt genomen als ze een afpersing onderzoeken van een kandidaat voor het gouverneurschap.

Detroit 9000

1973 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1973. Misdaad van Arthur Marks. Met o.a. Alex Rocco, Henri Rhodes, Vonetta McGee, Ella Edwards en Scatman Crothers.

Smerissen zitten achter juwelendieven aan. Bloederige sensatiefilm met bijpassende acteurs.

Bonnie's Kids

1972 | Misdaad, Erotiek

Verenigde Staten 1972. Misdaad van Arthur Marks. Met o.a. Tiffany Bolling, Robin Mattson, Leo Gordon, Steve Sandor en Scott Brady.

Twee mooie zusjes jagen op een pakketje met een half miljoen dollar; zij gaan letterlijk over lijken om het te bemachtigen. Een soort thriller, waarbij seks de marktwaarde moet verhogen. Soms wel spannend, maar het blijft een derde-rangs film.

The Class of '74

1971 | Erotiek

Verenigde Staten 1971. Erotiek van Arthur Marks en Mack Bing. Met o.a. Pat Woodell, Marki Bey, Sandra Currie, Barbara Caron en Phillip Terry.

Een zeer geremd meisje gaat een aantal lezingen (met lichtbeelden) volgen over seksualiteit. Gefascineerd door de fysieke schoonheid van het mannelijk lichaam slaat zij door naar het andere uiterste: zij duikt het bed in met vele heren. Ook bekend als THE GIRLS MOST LIKELY TO.

Togetherness

1970 | Komedie

Verenigde Staten 1970. Komedie van Arthur Marks. Met o.a. George Hamilton, Peter Lawford, John Banner, Olga Schoberov√° en Jesse White.

De Amerikaanse playboy Hamilton maakt de communistische atlete Berova het hof in een verjaarde komedie die in Griekenland werd gefilmd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arthur Marks op televisie komt.

Reageer