Hartmut Becker

Acteur

Hartmut Becker is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Verfehlung

2015 | Drama

Duitsland 2015. Drama van Gerd Schneider. Met o.a. Sebastian Blomberg, Kai Schumann, Jan Messutat, Hartmut Becker en Sandra Borgmann.

De aalmoezenier Jakub kan het niet geloven dat zijn vriend en priester Dominik een jongen seksueel zou hebben misbruikt, totdat Dominik hem zelf over zijn misstap vertelt.

El amigo alemán

2012 | Oorlogsfilm, Drama

2012. Oorlogsfilm van Jeanine Meerapfel. Met o.a. Celeste Cid, Max Riemelt, Benjamin Sadler en Hartmut Becker.

Haar Joodse ouders emigreerden na de Tweede Wereldoorlog vanuit Duitsland naar Argentinië en nu groeit Sulamit op in het Buenos Aires van de jaren 50. Maar niet alleen Joden hebben het land de rug toegekeerd, ook veel nazi's zijn naar Argentinië gevlucht. Soms wonen de kwelgeesten en hun slachtoffers zeer dicht bij elkaar.

Escape From Sobibor

1987 | Oorlogsfilm, Drama

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten/YU 1987. Oorlogsfilm van Jack Gold. Met o.a. Alan Arkin, Joanna Pacula, Rutger Hauer, Helmut Becker en Jack Shepherd.

De Nederlandse ster Rutger Hauer sloeg vanaf begin jaren tachtig internationaal de vleugels uit en kwam onder meer terecht in dit televisiedrama over het nazi concentratiekamp Sobibor. In het najaar van 1943 organiseerde een grote groep gevangenen een uitbraak uit het kamp. Zo'n driehonderd mensen wisten weg te komen, hoewel een aanzienlijk deel daarvan de vlucht niet overleefde. Het kamp werd door de Duitsers vervolgens gesloten. De film werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard Rashke en leverde Hauer, die een van de aanvoerders van de opstand speelt, een Golden Globe op.

op televisie
1 uitzending

Verfehlung (2015) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
donderdag 14 november
ARTE
01:15 - 02:45

Reageer