Steven Siebert

Producer

Steven Siebert is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

A Good Woman

2004 | Drama, Komedie, Romantiek

Verenigd Koninkrijk/Italië/Spanje/Verenigde Staten/Luxemburg 2004. Drama van Mike Barker. Met o.a. Helen Hunt, Scarlett Johansson, Mark Umbers, Milena Vukotic en Stephen Campbell Moore.

In deze bewerking van Oscar Wilde's toneelstuk Lady Windermere's Fan is niet alleen de titel, maar ook de setting veranderd, van Victoriaans Londen naar het Italiaanse Amalfi in de jaren dertig. Johansson en Umbers spelen een pril Amerikaans echtpaar dat op de proef wordt gesteld door de komst van een beruchte oudere landgenote (Hunt). Te veel van de speelse dialogen uit het origineel zijn vervangen door minder briljante tekst, die de psychologie van de hoofdpersonen moet verklaren. Het ontging de filmmakers dat de charme zich bij Wilde alleen aan de buitenkant bevindt.

The Rookie

1990 | Thriller, Misdaad, Actiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1990. Thriller van Clint Eastwood. Met o.a. Clint Eastwood, Charlie Sheen, Sonia Braga, Raul Julia en Tom Skerritt.

Er zijn waarschijnlijk honderden films gemaakt over een door de wol geverfde politieman die een onervaren maar o zo ambitieuze partner krijgt toegewezen. Dit is er ook zo een, maar dan wél met Clint Eastwood voor en achter de camera. Aan zijn zijde staat groentje Charlie Sheen en autodief Raul Julia - in een hilarische kruising tussen een stuntelende Zorro figurant en een Miami Vice pooier - is hun opponent. Pittige achtervolgingen en koele oneliners ('There's gotta be a hundred reasons why I don't blow you away. Right now I can't think of one'), alles onder het genot van opbeurende jazz..

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steven Siebert op televisie komt.

Reageer