David Caffrey

Regisseur, Scenarist

David Caffrey is regisseur en scenarist.
Er zijn 4 films en 1 serie gevonden.

Peaky Blinders

2013 | Misdaad, Drama

Verenigd Koninkrijk 2013. Misdaad van Steven Knight. Met o.a. Cillian Murphy, Paul Anderson, Joe Cole, Helen McCrory en Sophie Rundle.

Grand Theft Parsons

2003 |

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2003. David Caffrey. Met o.a. Johnny Knoxville, Christina Applegate, Robert Forster en Michael Shannon.

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de dood van countryrockzanger Gram Parsons, of liever gezegd: wat er na diens dood gebeurde. Zijn lichaam wordt gestolen door zijn road manager Phil Kaufman, die met Parsons een pact had gesloten: wie het eerst doodging, zou door de ander naar de Mojave-woestijn gebracht worden, om daar eeuwige rust te vinden. Als Kaufman zijn belofte na wil komen, ondervindt hij flink wat tegenstand.

Divorcing Jack

1998 | Thriller, Komedie

Verenigd Koninkrijk/Frankrijk 1998. Thriller van David Caffrey. Met o.a. Rachel Griffiths, Jason Isaacs, Laura Fraser, Richard Gant en Laine Megaw.

Zeer onderhoudende komische thriller met Thewlis als de lompe tabloidjournalist Dan Starkey die wordt beschuldigd van de moord op zijn minnares. Verdedigen wordt lastig nu alle mogelijke organisaties van de IRA en de Britse regering tot obscure gangsters toe bloed ruiken na zijn spottende reportages aan hun adres. Alle Britse heilige huisjes gaan omver en de politiek was er niet blij mee ('you can't make fun of the IRA!'). Toch ging de onnavolgbaar grappige film de boeken in als de beste Britse film sinds Trainspotting en daar is veel voor te zeggen. (VM/VPRO Gids)

Bolt

1998 | Korte film

Ierland 1998. Korte film van David Caffrey. Met o.a. Nevin Finnegar, Paul Tylack, Vincent Smith, Darren Lawless en Terry McMahon.

Wanneer zijn auto voor de zoveelste keer is opengebroken en dief er met de radio van door is, besluit Neville zelf in te grijpen en wraak te nemen in naam van gerechtigheid. Dat had hij beter niet kunnen doen

Bunch of five-banjo frogs

1997 |

1997. David Caffrey.

Dublin 1997: Wanneer zijn autoradio voor de zoveelste keer wordt gestolen, besluit aankomend zakenman Neville het recht in eigen hand te nemen. Verblind door wraak ziet hij een zanger van een rockbandje aan voor een potentiƫle radiodief. Zijn vergissing heeft voor beiden grote gevolgen

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Caffrey op televisie komt.

Reageer