Alan Birkinshaw

Regisseur

Alan Birkinshaw is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

Die Unbestechliche: Reine Routine

1998 | Drama

Duitsland 1998. Drama van Alan Birkinshaw. Met o.a. Jürgen Hentsch, Florian Martens en Maja Maranow.

Die Unbestechliche: Lieblingsfeinde

1998 | Drama

Duitsland 1998. Drama van Alan Birkinshaw. Met o.a. Henry Arnold, Florian Martens en Maja Maranow.

Die Unbestechliche: Familienglück

1994 | Drama

Duitsland 1994. Drama van Alan Birkinshaw. Met o.a. Michael Kausch, Klaus Herm en Maja Maranow.

Ten Little Indians

1989 | Mysterie

Verenigde Staten 1989. Mysterie van Alan Birkinshaw. Met o.a. Donald Pleasence, Brenda Vaccaro, Frank Stallone, Herbert Lom en Warren Berlinger.

In deze vierde verfilming van Agatha Christie's Indiaantjes, is de 'actie' verplaatst van het overbekende, maar nog steeds genietbare moordmysterie, naar een Oostafrikaans safaridorp! Ook bekend als DEATH ON SAFARI.

The House of Usher

1988 | Horror

Verenigde Staten 1988. Horror van Alan Birkinshaw. Met o.a. Oliver Reed, Donald Pleasence, Romy Windsor, Rufus Swart en Norman Coombes.

Reed als de geestelijk gestoorde oom Roderick van het bekende verhaal van E.A. Poe The Fall of the House of Usher. Hij verkracht zijn nichtje Windsor, die op zijn imposante landgoed op bezoek is. Zij is de enige vrouw die hem een zoon kan schenken die de naam van het geslacht Usher kan laten voortbestaan. Al met al een vervelende film, in Zuid-Afrika gedraaid.

Invaders of the Lost Gold

1984 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië 1984. Avonturenfilm van Alan Birkinshaw. Met o.a. Stuart Whitman, Laura Gemser, Harold Sakata, Edmund Purdom en Woody Strode.

Een standaard zoektocht in de Maleisische jungle naar een verloren goudschat uit WO II. Hebzucht, chantage, bedrog, moord en doodslag zijn te aanschouwen in dit clich[KA1]e-werkje. Sekspoes Gemser (BLACK EMANUELLE) is even te zien in een heel klein rolletje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alan Birkinshaw op televisie komt.

Reageer