Annelise Meineche

Regisseur

Annelise Meineche is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Uden en trævl

1968 | Komedie, Erotiek

Denemarken 1968. Komedie van Annelise Meineche. Met o.a. Anne Grete, Ib Mossin, Niels Borksand, Ki-Jo Feza en Niels Dybeck.

Een Deens plattelandsmeisje meent dat zij frigide is en gaat op aanraden van haar arts (!) op reis door Europa om ervaring met mannen op te doen. Deze best aardige sekskomedie van Meineche kent een paar kostelijke momenten, maar verliest elders weer veel van haar aantrekkelijkheid door het moralistische tintje. USA/GB-titel: WITHOUT A STITCH.

Sangen om den rode rubin

1968 | Erotiek

Denemarken 1968. Erotiek van Annelise Meineche. Met o.a. Ole Søltoft, Ghita Nørby, Lotte Horne, Annie Birgit Garde en Gertie Jung.

Gemaakt door dezelfde ploeg van SYTTEN. S[KL23]ltoft speelt een jonge, idealistische pianoleraar aan een handelsschooltje op het eiland, waar hij twee meisjes zwanger maakt. Hij trekt naar de hoofdstad, gaat aan politiek doen, neemt deel aan studentenbetogingen en wordt ook daar onweerstaanbaar gevonden door een half dozijn meisjes tot hij dan [KA1]echt de vrouw van zijn leven vindt. Deze commerci[KA3]ele film vormde de anloop tot een hele reek succesvolle `Mazurka`- of `sengekanten`- ('op de rand van het bed'-) films.

Sytten

1966 | Erotiek

Denemarken 1966. Erotiek van Annelise Meineche. Met o.a. Ole Søltoft, Ghita Nørby, Lise Rosendahl en Lily Broberg.

De belevenissen van een zeventienjarige jongeman die tijdens een zomervakantie van schuchtere adolescent tot ervaren Don Juan evolueert. Beter dan de doorsnee seksfilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Annelise Meineche op televisie komt.

Reageer