Gabriel Iglesias

Regisseur, Acteur

Gabriel Iglesias is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Ugly Dolls

2019 | Animatie, Avonturenfilm, Komedie

China/Canada/Verenigde Staten 2019. Animatie van Kelly Asbury. Met o.a. Pitbull, Ice-T, Kelly Clarkson, Blake Shelton en Wang Leehom.

In Uglyville wordt gekheid bewonderd, is abnormaal de norm en hangt schoonheid niet enkel van je buitenkant af. Wanneer de Ugly Dolls op zoek gaan naar de echte wereld ontdekken ze echter een compleet andere wereld: PerfectionVille.

Magic Mike XXL

2015 | Komedie, Drama, Muziek

Verenigde Staten 2015. Komedie van Gregory Jacobs. Met o.a. Channing Tatum, Elizabeth Banks, Amber Heard, Matt Bomer en Joe Manganiello.

Het vervolg op Steven Soderberghs Magic Mike gaat wederom over het leven van de gelijknamige stripper (Channing Tatum), met dit keer Soderberghs vaste rechterhand Gregory Jacobs op de regiestoel en Soderbergh zelf 'slechts' achter de camera en montagetafel. Dit keer vertrekt Mike met zijn oud-collega's op een roadtrip naar een strippersconventie. De flair en betekenisgevende bijrollen uit het origineel ontbreken. Zelfs de beelden en montage missen focus. Blijft over: één groot, matig, langdradig vrijgezellenfeest.

A Haunted House 2

2014 | Komedie, Horror

Verenigde Staten 2014. Komedie van Michael Tiddes. Met o.a. Marlon Wayans, Jaime Pressly, Essence Atkins, Gabriel Iglesias en Missi Pyle.

Horrorspoof van Michael Tiddes. Oa met Marlon Wayans.

Don cipote de la Manga

1983 | Komedie

Spanje 1983. Komedie van Gabriel Iglesias. Met o.a. Francisco Cecilio, Azucena Hernández, Gracita Morales en Antonio Mayans.

Een uitzonderlijke figuur wil een einde aan de corruptie maken. Een lompe en zeer groffe komedie gespeend van elke kwaliteit.

Una..y...sonada

1982 | Komedie

Spanje 1982. Komedie van Gabriel Iglesias. Met o.a. José Sazatornil, Pedro Valentín, Africa Pratt en Beatriz Carvajal.

Een thrillerschrijver wordt plotseling door zijn vrouw verlaten, net als hij zijn nieuwe roman moet inleveren. Echt rampzalig, deze film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gabriel Iglesias op televisie komt.

Reageer