Judy Tyler

Acteur

Judy Tyler is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

On thin ice: For the gold

2000 | Komedie

Verenigde Staten/Canada 2000. Komedie van George Erschbamer. Met o.a. Judy Tyler, Gwynyth Walsh, Nancy Kerrigan, Tara Lipinski en Nicholle Tom.

Wanneer een populaire hockeyspeler overlijdt, blijkt in de hemel dat er een fout is gemaakt, dus stuurt men hem terug naar aarde. Zijn lichaam blijkt echter al gecremeerd te zijn, daarom plaatst men hem in het lichaam van Sarah, een kunstrijdster

Jailhouse Rock

1957 | Muziek, Musical, Drama

Verenigde Staten 1957. Muziek van Richard Thorpe. Met o.a. Elvis Presley, Judy Tyler, Vaughn Taylor, Dean Jones en Mickey Shaughnessy.

Tijdens een gevecht in een bar doodt de jonge, opvliegende Elvis per ongeluk een tegenstander en hij wordt veroordeeld tot een lange gevangenisstraf. Hij komt terecht in een cel, samen met Shaughnessy, die hem gitaar leert spelen. Dat Elvis een goede leerling is, blijkt uit het succes dat hij heeft in een live-tv- uitzending van een gevangenisshow. Een van de eerste films van rock-idool Elvis (zijn derde), toen hij nog een veelbelovend acteur was. Muziek en drama zijn uitstekend afgewogen in dit scenario van Guy Trosper, naar een verhaal van Ned Young, dat ons een onthullende blik toont achter de schermen van de muziekwereld met zijn onbetrouwbare managers en corrupte reclamejongens. Elvis zelf is verantwoordelijk voor de choreografie van de gevangenisshow. In beeld gebracht door Robert Bronner. Bestaat ook in een ingekleurde versie. Gedraaid in CinemaScope.

Bop Girl

1957 | Komedie, Muziek

Verenigde Staten 1957. Komedie van Howard W. Koch. Met o.a. Judy Tyler, Bobby Troup, Margo Woode, Lucien Littlefield en Mary Kaye Trio.

Troup, psychiater, voorspelt dat Rock 'n Roll zijn populariteit zal kwijtraken aan de Calypso. Hij had het bij het verkeerde end. Ook bekend als: BOP GIRL GOES CALYPSO.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Judy Tyler op televisie komt.

Reageer