Mike Raven

Acteur

Mike Raven is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

I, Monster

1972 | Horror, Drama

Verenigd Koninkrijk 1972. Horror van Stephen Weeks. Met o.a. Christopher Lee, Peter Cushing, Mike Raven, Richard Hurndall en George Merritt.

Een goede produktie, ook qua sfeertekening, en prima samenspel, maar beide pluspunten kunnen niet geheel verhullen dat het verhaal vervelend is: een bewerking van Stevensons Dr Jekyll and mr. Hyde, dit keer over een vroegere student van Freud die een serum ontwikkelt dat de innerlijke remmingen van de mens opheft.

Disciple of Death

1972 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1972. Horror van Tom Parkinson. Met o.a. Mike Raven, Ronnie Lacey, Stephen Bradley, Marguerite Hardiman en Virginia Wetherall.

Een man, die zelfmoord heeft gepleegd, herrijst onder duivelse invloed uit de dood en zal jonge maagden moeten offeren totdat hij er één vindt die vrijwillig de dood zal kiezen om voor eeuwig zijn metgezellin te worden. Niet zo best en tamelijk bloederig, maar Amer is voortreffelijk als kabbalist.

Crucible of Terror

1971 | Horror, Actiefilm

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1971. Horror van Ted Hooker. Met o.a. Mary Maude, Mike Raven, James Bolam, Ronald Lacey en Judy Matheson.

Schilder en beeldhouwer Victor giet bij voorkeur zijn nog levende modellen in brons. Een van zijn slachtoffers neemt op gruwelijke wijze wraak. Griezelfilms zijn niet altijd griezelig. Deze zit zo boordevol cliché's dat het zelfs gaat vervelen.

Lust for a Vampire

1970 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1970. Horror van Jimmy Sangster. Met o.a. Ralph Bates, Yutte Stensgaard, Michael Johnston, Barbara Jefford en Suzanna Leigh.

De plot, gebaseerd op Joseph Sheridan LeFanu's meestervertelling Camilla, verhaalt van wedergeboorte en vampirisme in een exclusief meisjespensionaat. Deze verzorgde horrorfilm bezwijkt onder de popsongs op de soundtrack. Stensgaard straalt sensuele kwaadaardigheid uit; Bates is sterk op dreef als een door het occultisme geobsedeerde onderwijzer. Scenario van Tudor Gates.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mike Raven op televisie komt.

Reageer