Guy Slater is regisseur en producer.
Er zijn 5 films gevonden.

Framed

1992 | Mysterie, Misdaad, Drama, Thriller

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1992. Mysterie van Geoffrey Sax en Geoff Sax. Met o.a. Timothy Dalton, Timothy West, David Morrissey, Annabelle Apsion en Penélope Cruz.

Tijdens een vakantie in Spanje ziet een Britse smeris misdadiger Dalton lopen, die ook nog van moord wordt verdacht. Dalton heeft zich een nieuwe identiteit verschaft en verkeert in de jet-set van de Costa del Crime. De politieman, een burgerlijk type met een geweldige trut van een vrouw (Apsion), weet hem naar Engeland te krijgen en hem in te sluiten. Als voorwaarde had de gladde Dalton een soort deal gemaakt dat hij alleen door hem gehoord wilde worden.

Saint Oscar

1991 | Biografie, Drama

Verenigd Koninkrijk 1991. Biografie van Guy Slater. Met o.a. Stephen Rea, Eileen Pollock, Seamus Moran, Peter Hanly en Brendan Gleeson.

Biografie van de Ierse schrijver en denker Oscar Wilde, van de periode die onmiddellijk voorafging aan de rechtszaak wegens zijn homoseksualiteit tot aan zijn dood. Stephen Rea is geweldig in de hoofdrol en laat zowel een onsympathieke als een tot nadenken stemmende indruk achter. Terry Eagletons toneelstuk met zijn muzikale intermezzo's werd oorspronkelijk door Trevor Griffiths geregisseerd en is nu in een ongewijzigde tv-versie uitgebracht.

Miss Marple: Murder at the vicarage

1985 | Thriller

Australië/Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1985. Thriller van Julian Aymes, Guy Slater en Julian Amyes. Met o.a. Cheryl Campbell, Paul Eddington en Joan Hickson.

Wanneer een impopulaire kolonel dood wordt aangetroffen in de pastorie in St. Mary Mead zijn er verdachten genoeg

Miss Marple: A pocketful of rye

1985 |

Australië/Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1985. Guy Slater. Met o.a. Timothy West, Fabia Drake en Joan Hickson.

Een kinderrijmpje brengt Miss Marple op het spoor van een moordenaar als iemand dood in z'n kantoor wordt aangetroffen met een broekzak vol rogge

A Pocketful of Rye

1985 | Misdaad, Drama

Verenigd Koninkrijk 1985. Misdaad van Guy Slater. Met o.a. Joan Hickson, Fabia Drake, Timothy West, Peter Davison en Tom Wilkinson.

Een serie moorden in een landhuis schijnt iets te maken te hebben met een kinderrijmpje. Hoogst onwaarschijnlijke Agatha Christie. De onsterfelijke Miss Marple komt, in de gedaante van Joan Hickson, de politie te hulp. Ze lost het raadsel op.