Matthew 'Stymie' Beard

Acteur

Matthew 'Stymie' Beard is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Bamboozled

2000 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 2000. Komedie van Spike Lee. Met o.a. Damon Wayans, Savion Glover, Tommy Davidson, Michael Rapaport en Thomas Jefferson Byrd.

Scriptschrijver Pierre Delacroix (Wayans) heeft schoon genoeg van de schreeuwerige manager Dunwitty (Rapaport), waarop hij een show schrijft die zó confronterend is dat het hem ontslag moet opleveren. Pierre bedenkt 'ManTan: The New Millennium Minstrel Show' die twee zwartgeschminkte sukkels opvoert, genaamd ManTan en Sleep 'n Eat. Pierre wordt niet ontslagen, integendeel. Dunwitty keurt het project goed en tot ontsteltenis van Pierre wordt de show een groot succes. Nu heeft Pierre iets uit te leggen, de zwarte gemeenschap is niet geamuseerd. Spike Lee brengt z'n boze boodschap - gericht tegen verborgen blanke vooroordelen - low budget en effectief voor het voetlicht.

De Boefjes

1932 | Komedie, Familiefilm, Korte film

Verenigde Staten 1932. Komedie van Hal Roach. Met o.a. George 'Spanky' McFarland, Carl 'Alfalfa' Switzer en Matthew 'Stymie' Beard.

De legendarische producent Hal Roach zat ooit na een saaie auditie uit het raam te staren, waar een groepje kinderen luidruchtig aan het spelen was. Na een kwartier realiseerde hij zich dat kibbelende kinderen een prachtig onderwerp voor een film zouden zijn en bedacht hij zijn Our Gang-serie, later omgedoopt tot Hal Roach's Rascals. De filmpjes zijn nog steeds leuk, dankzij de maffe scripts en het grappige spel van de acteurtjes en hun honden, geiten en andere dieren. Compilatie van vijf korte filmpjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Matthew 'Stymie' Beard op televisie komt.

Reageer