Harrison Ray is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Coyotes

1999 | Drama

Verenigde Staten 1999. Drama van Kevin McCarey. Met o.a. Leo Gannon, Kirsten Carmody, Harrison Ray, Lina Gallegos en Louis Caracas.

De werkloze Shep Dolan gaat met zijn dochter Nora op weg naar Baja om een baan te zoeken. Onderweg brengen zij een bezoek aan Sheps voormalige vriendin Graciella. Ze besluiten om daar te blijven. Om wat geld te verdienen, begint Shep met het smokkelen van illegale vreemdelingen over de Mexicaanse grens naar Amerika. Het duurt niet lang voordat de politie hem op het spoor komt en Shep en Nora de woestijn in moeten vluchten

Shame

1995 | Western, Fantasy

Verenigde Staten 1995. Western van Philip Christian. Met o.a. Leena, Kaitlyn Ashley, Isis Nile, Mina en Mike Horner.

De legende van de Indiaanse Shame (Leena), die zo genoemd werd na de moord op haar (blanke) echtgenoot door Temekteh, `De Getekende`, het opperhoofd van de opstandige stam Hoy Nee Che (Brengers van Droefenis). Shame zwerft over de prairie op zoek naar de moordenaar. Onderweg ontmoet ze een (blanke) cowboy (Horner), wiens vrouw ontvoerd werd door de mysterieuze Temekteh. Ze besluiten hun krachten te bundelen. Een thema dat voor een erotische film best hoog grijpt, maar het werd prachtig en met veel stijl in beeld gebracht. Af en toe doet de slow-motion, die heel esthetisch is, en de muziek van Saint wat geforceerd aan, maar het is een hele verademing om eens een prikkelfilm te zien waarin de seks op de tweede plaats komt. Leena is een prachtige vrouw, die haar lichaam terecht laat bewonderen, terwijl Horner ruwe bolster, blanke pit belichaamt. Het scenario van Raven Touchstone is goed gestructureerd. Het camerawerk is van regisseur Christian. Bekroond als de beste erotische film van 1995. Digital Dimensional Sound.