Luigi Russo

Regisseur

Luigi Russo is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Una donna senza nome

1989 | Thriller, Horror

Italië 1989. Thriller van Luigi Russo. Met o.a. Lisbeth Hummel, Giulia Orso, Pierangelo Pozzato en Beatrice Palme.

Mislukte poging om een angstaanjagende spaghetti-riller te maken, die geïnspireerd is op de klassieker WHATEVER HAPPENED TO BABY JANE. Hummel zit in de rolstoel, Orso is het dienstmeisje met het duivelse plan. Pozzato is de chauffeur, die in het complot zit.

L'amante scomoda

1989 | Erotiek

Italië 1989. Erotiek van Luigi Russo. Met o.a. Linda Carol, Frank Angelini, Antony Zequila, Geoffrey Copleston en Manuel Milani.

Slecht opgenomen, low-budget soft-pornoprodukt, waarin van acteren nauwelijks sprake is. Nu is het verhaal van deze slecht geregisseerde film ook niet zo belangrijk: een jonge zakenman ontmoet een nachtclubdanseres. Ze wordt zijn minnares, en dat zit hem niet lekker omdat hij getrouwd is met een rijke vrouw en op het punt staat promotie te maken. Toch is hij bezeten van haar. Als hij bij haar is, denkt hij aan zijn vrouw, en andersom. Om een uitweg te vinden uit dit dilemma dist hij zijn vrouw een wonderlijk verhaal op over een dubbele moord, waarbij hij betrokken zou raken. Enfin, een heleboel bloot en een lange achtervolgingsscène, waarin Linda Carol zo'n 15m lang naakt in en uit het huis rent. Vermoeiend.

Blue paradise

1982 | Sciencefiction

Spanje/Italië 1982. Sciencefiction van Luigi Russo. Met o.a. Massimo Spattini, Andrea Goldman, Angel Alcazar, Liliana Gerace en Pierangelo Pozzato.

Een aardig opgenomen film rond Adam en Eva waarin bijbels materiaal is gecombineerd met SF. Het paar dartelt naakt in een blauw meertje maar na het incident met de slang en de appel vluchten ze en beginnen in lendendoek aan hun omzwervingen. Er zijn gevechten met primitieve stammen en tijdens de apotheose bevinden ze zich op een gletsjer die smelt, zodat Eva in zee kan baren. De prachtige blonde actrice Andrea Goldman komt de film ten goede.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Luigi Russo op televisie komt.

Reageer