Tom Audenaert

Acteur

Tom Audenaert is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Allemaal Familie

2016 |

België 2016. Met o.a. Gilda de Bal en Tom Audenaert.

De Club van Sinterklaas & De verdwenen schoentjes

2015 | Familiefilm

Nederland 2015. Familiefilm van Ruud Schuurman. Met o.a. Tom Audenaert, Evi van der Laken en Wilbert Gieske.

In dit nieuwe Sinterklaasavontuur schrikt de Club van Sinterklaas zich een hoedje. Ze laten trouw cadeautjes achter in de schoentjes van kinderen, maar die worden gestolen en de pieten krijgen de schuld! Zou Kornee Kwastenbroek er iets mee te maken hebben?

Les rayures du zèbre

2014 | Drama, Komedie

België/Frankrijk 2014. Drama van Benoît Mariage. Met o.a. Benoît Poelvoorde, Marc Zinga, Tatiana Rojo en Tom Audenaert.

José is voetbalmakelaar. Zijn specialiteit: in Afrika zoeken naar beloftevolle talenten. Als hij Yaya ontdekt, brengt hij hem mee naar België om van hem een kampioen te maken. Hij is ervan overtuigd dat hij de kip met de gouden eieren gevonden heeft. Maar alles loopt anders dan verwacht.

Hasta la vista

2011 | Komedie

België 2011. Komedie van Geoffrey Enthoven. Met o.a. Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schrijver, Tom Audenaert, Isabelle De Hertogh en Kimke Desart.

In de tragikomische roadmovie Hasta la vista gaan drie gehandicapte vrienden naar een speciaal Spaans bordeel om hun maagdelijkheid te verliezen. Zo politiek correct als bovenstaande zin is de film gelukkig niet. Regisseur Geoffrey Enthoven maakte van zijn gehandicapte drietal geen stelletje zielenpieten, maar echte mensen met elk hun eigen zwakheden. De toon in de film is perfect, probleem is wel dat al vrij snel duidelijk is welke kant het allemaal op zal gaan. Dat is niet erg: de bestemming is minder belangrijk dan de weg ernaartoe.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom Audenaert op televisie komt.

Reageer